July 18, 2012

LOUIS VUITTON EVA CLUTCH MONOGRAM

LOUIS VUITTON EVA CLUTCH

Louis Vuitton Monogram Eva Clutch

Ostin Evan pitkän harkinnan jälkeen Espan liikkeestä. Ihastuin kuitenkin siihen heti, kun sitä livenä pääsin tutkailemaan ja tuohon aikaan vielä sattui olemaan ongelmia Vuittonin tuotannossa ja laukuista oli pulaa ympäri maailman. Satuin osumaan Espalle sinä päivänä, kun ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen sinne saapui tuo laukku.

Louis Vuitton Monogram Eva Clutch

Eva on pieneksi laukuksi mahdottoman tilava ja monikäyttöinen. Omaani saan mahdutettua kameran, pienen lompakon ja normikokoisen älypuhelimeni sekä avaimet ja huulikiillon. Tilaakin vielä jää. Laukkua voi kantaa joko messenger-tyylisesti pitkällä vachetta-hihnalla, olalla kultaisen ketjun avulla tai sitten ketjun voi irroittaa toisesta päästä ja pitää laukkua wristlet-tapaan tai ihan kädessä clutchina. Eva on pääosin Canvasia, joten se kestää mainiosti käyttöä ja vachetta-nahka patinoituu ajan kanssa kauniin hunajaiseksi. Pienet kultaiset yksityiskohdat tekevät Evasta juhlavan ja todella söpön lisän arkiseen tai juhlavaan asuun.

Louis Vuitton Monogram Eva Clutch

Louis Vuitton Monogram Eva Clutch

Louis Vuitton Monogram Eva Clutch

Omani ostin hieman vajaa kaksi vuotta sitten ja laukku on loistavassa kunnossa ja ihme kyllä, nahkaosat eivät ole kärsineet lainkaan talvien lumisateista ja muiden vuodenaikojen paahtavasta auringosta tai vesisateesta.

Louis Vuitton Monogram Eva Clutch

Evaa valmistetaan vain yhtä kokoa ja sitä tuotetaan kolmessa eri kuosissa: Monogrammissa, Damier Ebenena ja Damier Azurina. Muuten laukut ovat samanlaiset mutta Damiereissa on hieman erilainen tuo etulaatta.

Suosittelen tätä laukkua lämpimästi aivan kaikille, niin monipuolinen se on!

5 comments:

 1. Kivannäköinen veska kyllä. Osaispa itsekin käyttää pieniä laukkuja, tuppaan vaan aina ostamaan 'säkkejä' :D

  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Laapa, minä olen myös ehdottomasti enemmän isojen laukkujen fani, koska tykkään raahata mukanani kaikkea tarpeellista ja tarpeetontakin ;) Mutta tällaiset messenger-tyyppiset, monikäyttöiset laukut ovat tosi näppäriä, kun ne saa kokonaan pois käsistä. Shoppaillessa ja baareillessa tällaiset ovat hyvinkin käteviä!

  ReplyDelete
 3. Tulin just Barcelonasta ja YSL:n liikkeessä käydessäni näin nuoren uusrikkaan venäläisen pariskunnan, jotka olivat molemmat yltä päältä merkkivaatteissa, tytöllä oli sama laukku, niin tuli taas Barcelona mieleen.... :)

  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Kiitos postauksesta! Tykkään todella paljon näistä yksityiskohtaisista laukkupostauksista! Osaatko sanoa, että ovatko muutkin lv laukut samalla kuosilla canvasia vai ovatko nahkaa?

  ReplyDelete
 5. Kaisa, kiitos kommentistasi! Tuo monogram-kuosi on tosiaan canvasia, nahkalaukut ovat sitten erikseen. Henkilökohtaisesti suosittelen canvasia enemmän kuin Vuittonin nahkalaukkuja, sillä oma Empreinte-nahkainen laukkuni on paljon arempi ja käytössä vaivalloisempi kuin helppohoitoinen canvas.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...