July 9, 2012

CHANEL WOC

Toteutin vihdoin todella pitkäaikaisen Chanel-haaveeni, kun sattumalta Helsingin Della Margassa sattui olemaan unelmieni kohde myynnissä. Kävelin viattomana liikkeeseen ja lähdin sieltä pää aivan pyörryksissä ja mietin, onko nyt se hetki, kun hankin ensimmäisen ja aika varmasti viimeisen Chanel-laukkuni? Klassikon, jonka sanotaan siirtyvän aina äidiltä tyttärelle? Aikaa kestävän, monipuolisen ikonin? Jäin pohtimaan yön yli asiaa, vaikkakin jo tiesin, että nyt tai ei koskaan.
Chanel Caviar WOC
Chanel Caviar WOC

Chanel Caviar WOC

Chanel Caviar WOC


Laukku on nimeltään WOC (=Wallet On Chain) ja nahka on Caviar-nahkaa, joka kestää hyvin käyttöä. Raapaisin laukkua oikein kunnolla kun sen otin ensimmäistä kertaa paketista (voi, mikä sählä!) eikä nahan pinta reagoinut siihen mitenkään. Hurraa! Uskon, että tämä laukku tulee olemaan käytössäni vielä siinä vaiheessa, kun istun se syliin puristettuna kärttyisenä kiikkustuolissa ja jälkipolvi odottelee Chanel-perintöään.

WOCia voi pitää todella monella tavalla: hihnan saa taitelua kaksin- tai kolminkerroin, sen voi pitää pitkänä tai taittaa kerran ympäri ja pitää hieman lyhyempänä, sitä voi pitää wristletinä tai clutchina. Olen täysin rakastunut tuohon!

Nyt täytyy sanoa, että laukkukokoelmani on täydellistynyt. Olen todella onnellinen siitä, ja jokaisella laukulla on oma paikkansa tuossa kokoelmassa.

Mitäs tuumaatte Chanel-klassikostani?
SHARE:

29 comments

 1. Todella kaunis yksinkertaisuudessaan. Menee kyllä minkä asun kanssa vaan :)

  ReplyDelete
 2. *reps* "Istun se syliin puristettuna kärttyisenä kiikkustuolissa ja jälkipolvi odottelee Chanel-perintöään" :D Upea on! Itse en ole tikattujen Chanelien suuri fani, vaikka klassikkoja ovatkin, joten tuo sileä pinta on enemmän myös minun makuuni. Hieno hankinta :)

  ReplyDelete
 3. MM, hihii :)

  Kelly, eikös olekin? :)

  Raparperi, aivan totta! Sopii vaikka minkälaiseen iltatilaisuuteen tai rennosti revittyjen farkkujen tai kesäshortsien kanssa ja kaikkien siltä väliltä :)

  StyleC, hahaa! Mutta tuo on ihan selkeä visioni siitä tilanteesta :D

  ReplyDelete
 4. Tuohan on ihan must! Itse ostin vuosi sitten lambskin-nahalla (tikatun version) Bergdorf Goodmanin Chanel-putiikista New Yorkista. Never say never, Chaneliin jää koukkuun;)

  Pipsa

  ReplyDelete
 5. Pipsa, hih, hyvin mahdollista kyllä :) miten sinulla on muuten kestänyt tuo lamb skin kulutusta?

  ReplyDelete
 6. Kaunis laukku on! Laitoin muuten kuvia blogiini viikonlopun Ruisrockista, missä olin sinulta ostamassani shortsihaalarissa. :) Kiitos, se oli kiva!

  ReplyDelete
 7. Voih, on se kyllä ihana! Ja varmasti tuollainen klassikko säilyy äidiltä tyttärelle, eikä mene koskaan pois muodista :)

  ReplyDelete
 8. Lambskin on kestänyt ihmeen hyvin, vaikka maine melkein esti sen oston. Normikäyttö ei ole aiheuttanut näkyviä naarmuja; olen oikein tyytyväinen. Caviar-nahkainen classic flap on todella kestävää tekoa, ja on jotenkin turvallisempaa sen kanssa liikkua. Kummastakin tykkään♥
  Pipsa

  ReplyDelete
 9. Kaunis laukku ja voit varmasti olla tyytyväinen ostokseesi vielä vuosienkin jälkeen.Sinulla on kiva blogi :)

  ReplyDelete
 10. Uskallanko kysyä tämän laukun hintaluokkaa Della Margassa? Itse kun lähren huomenna muutamaksi päiväksi kohti pk-seutua ja Della Marga on ehdottomasti listallani : --- ) Onko siellä muuten nyt ale meneillään? Vinkkejä kaipailisin : --- )

  ReplyDelete
 11. Amanda, kiitos itsellesi :)

  Falling for Fashion, niinpä :)

  Pipsa, hyvä tietää, että sekin kestää käyttöä :)

  Sara S., voi kaunis kiitos kehuista :)

  ElizabethRinne, kannattaa käydä siellä, jotain alennuksia siellä näytti olevan :) Woceista sinne jäi ainoastaan burgundinpunainen mutta suosittelen sen katsastamaan, oli todella upea :) lisäksi suosittelen Furlan, Longchampin, Vuittonin ja Mulberryn liikkeitä sekä Nina'sia ja Kämpin uutta Cosin liikettä. Hyviä alennuksia on vaateliikkeissä paljon, tietysti kokovalikoimat niissä alkaa olla suppeat aletuotteiden osalta. Eli eikun kunnon kierrokselle vain :)

  ReplyDelete
 12. Wau, hieno! Tosi klassinen malli, onnea!

  ReplyDelete
 13. Wau, hieno! Tosi klassinen malli, onnea!

  ReplyDelete
 14. Äskeinen kommenttini hävisi jonnekin. Mutta tosi hieno laukku siis! :)

  ReplyDelete
 15. Oooh! Wau! Tuo on kyllä sellanen klassikko että! Teit hyvän ostoksen. Onnittelut! t. Miia E.

  ReplyDelete
 16. Aivan ihana laukku, paljon onnea ostoksesta, jee!! Todella kaunis kyllä, niinkuin (mun mielestä) kaikki Chanelin laukut. Muakin jäi vähän kiinnostamaan Della Margan hintataso, saako kysyä mitä maksoit tästä? Kävin kyseisessä kaupassa tässä yksi päivä täällä Helsingissä ollessa ja DM:ssä Jumbo maksoi €3.300 (herranjesta!), nyt kun olen elokuussa menossa Cannesiin niin ajattelin verrata hintaa sikäläiseen nähdäkseni onko niissä eroa ja jos on niin miten paljon.

  Mulla itselläni Pradan Saffiano-laukun kuume sen kun jatkuu.. Ja Cannesissahan Pradalla on oma liike. Iiks! :)

  ReplyDelete
 17. Veera, no huh, kevyt Della Marga -lisä! Siellä on ikävä kyllä ihan omissa hinnoissaan nuo eli ehdottomasti kannattaa odottaa Cannesiin. Voi ihanaa, maistuisi minullekin reissu Ranskaan pitkästä aikaa!

  ReplyDelete
 18. Kiva blogi ja oh là là, mikä laukku (tähän sellainen pinkit-lasit-hymiö)!

  ReplyDelete
 19. Nox, hih, on se aika kiva laukkunen kyllä :)

  ReplyDelete
 20. Ostin tuon saman laukun valkoisena häitäni varten. Vaikka hääpäivääni on vielä yli vuosi aikaan, niin oli pakko hankkia tämä täydellinen häälaukku. Kyllä sitä pitää olla täydellinen laukku elämän tärkeimpänä päivänä :)

  ReplyDelete
 21. Anonyymi, no wau, aika upea laukku sinulla tulee olemaan tärkeänä päivänä ja tuosta päivästä se varmasti tulee sinua muistuttamaan aina kun sitä käytät :) Omien häiden aikaan en vielä ollut kovinkaan innostunut laukuista, joten valintani oli silloin ihan perinteinen vaalea pieni iltalaukku :)

  ReplyDelete
 22. todella ihana laukku!:)

  ReplyDelete
 23. Mitä tuo malli maksaa? Eikai se mikään salaisuus ole?

  ReplyDelete
 24. Anonyymi, ei ole salaisuus ;) En tarkkaa hintaa enää muista, joten kannattaa kysellä asiaa suoraan Della Margasta!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig