August 2, 2012

MICHAEL KORS MK5076

 
Michael Kors MK5076

Michael Kors MK5076
Michael Kors MK5076

Kuten tuosta otsikosta voi päätellä, on kellokokoelmaani liittynyt vihdoin uusi jäsen. Syntymäpäivälahjaksi saamani Michael Korsin MK5076-malli saapui jo jokin aika sitten rakastaviin kätösiini mutta en ole sitä pahemmin voinut vielä käyttää, sillä sen ympärysmitta oli todella jäätävä. Se piti tietysti lyhennyttää, ja vasta sen jälkeen sain tämän uutuuden ranteeseeni alkuviikosta. Ja voi lääh, se on niin kaunis kello!

Kellotaulu on mukavan kookas muttei liian massiivinen kuitenkaan. Rakastan kronografiaa kelloissa, se luo maskuliinisuutta muilla tavoin kovin naiselliseen kelloon. Kellotaulun tausta on tuollainen ihanan helmiäinen, joka kimmeltää ja tuo osaltaan näyttävyyttä kelloon. Säädöt ovat vielä päin honkia, kun en näillä kynsillä saa tuota säätonamiskaa nostettua ylös. Oh well, eipä sillä päivämäärän tarkkuudella nyt niin suurta merkitystä ole.

10 comments:

 1. Tykkään! Mulla on Korsin kello kultaisena pienine kimmellyksineen :)

  ReplyDelete
 2. Tää nyt ei liity kello aiheeseen, mutta saisko esittää pyynnön :) Mä oon himoinnu tuota BALENCIAGA CLASSIC CITY laukkua, mutta en vaan mistään löydä kuvia jossa olisi laukku olalla tai olan yli laitettuna pitkällä hihnalla. Haluan käyttää nimittäin laukkua enimmäkseen sillä lailla ja mietin inkohan tuo city liian iso tolleen aknnettuan, Veran sivuilta löysin
  Balenciaga Town kuvia tuolla olanyli otteella ja mä tässä nyt arvon siis näiden kahdenlaukun välillä, toisaalta tuo town on aika pieni muuten :)

  //Sanna

  ReplyDelete
 3. Irina, Korsin kellot ovat kyllä vaarallisia näin krono-kellojen ystäville, nättejä ovat kaikki ;)

  Sanna, hmm, itse asiassa taitaa olla niin, ettei tuo pitkä hihna mene Cityssa olan yli, olalle se toki menee. Lyhyet kahvatkin menevät, mutta itse tykkään kantaa laukkuja tuossa käsivarrella, niin ei ole tullut pidettyä tuota noin. Kuva laukustani olalla löytyy täältä http://girlystyleblogi.blogspot.fi/2012/03/she-is-here.html

  Käy ihmeessä kurkkimassa tuota pimeää talvivalossa otettua kuvaa :)

  ReplyDelete
 4. Isot kellot ovat mieleeni, tosin pienilläkin kelloilla on roolinsa. Pitää aina vähän varautua;)

  ReplyDelete
 5. Jopas sun Kors-kellokokoelma kasvaa hurjaa vauhtia! Sulla on niitä kohta kaikissa väreissä. :)

  Mäkin tykkään isoista kelloista mutta pienetkin kellot ovat tarpeellisia tietyissä tilanteissa tai tiettyjen asujen kanssa.

  Mulla on aivan älytön kellokuume ja pian kyllä pitää joku hankkia. Haluan valkoisen nahkarannekkeisen tyylikkään kellon, mieluiten juuri tuollaisen kronografisen.

  Jos sulla on hyviä vinkkejä esim. nettisivuista/-kaupoista, mistä kannattaa kelloja etsiä, olisin kiitollinen. Valikoimaa on miljoonittain, niin tuskastuttaa käydä niitä läpi.

  Mä lukisin mielelläni postauksen sun kellokokoelmasta!

  ReplyDelete
 6. Rakastan noita Korsin isoja kello,mutta minun ranne on niin siro että ne näyttävät vähän hassuilta. Joskus vielä sijoitan kuitenkin Korsin sinitauluiseen kelloon;)

  ReplyDelete
 7. amp, haha, eihän tuo ollut vasta kuin toinen Kors :) Mä suosittelen lämpimästi Britti-Amazonia, sieltä saa tilattua ilman postikuluja ja tulleja. Monet kansainväliset kellokioskit myy valikoimiaan tuolla (merkkejä esim. Kors, Marc Jacobs,D&G, DKNY). Sinne vaan hakukriteerein etsimään juuri sitä ihanaa kelloa :) Muistaakseni Korsilla on valkoisia nahkarannekkeisia krono-kelloja, tsekkaa ihmeessä!

  ReplyDelete
 8. Hjenn :) Minulla on itse asiassa myös tosi pikkuinen ranne, tuostakin jouduttiin postamaan 6-7 lenksua, ennen kuin siitä tuli passelin kokoinen. Nytkin se vielä heiluu ranteessa mutta parempi niin :)

  ReplyDelete
 9. Hups! Muistin ihan, että sulla oli myös valkoinen Korsin kello, mutta se olikin Jacobsin. :) Täytyypä käydä Amatsoonia pöyhäisemässä, josko löytyisi kiva sieltä.

  ReplyDelete
 10. amp, hey Jacobsilla on myös muistaakseni noita nahkarannekkeisia kronoja, tsekkaa nekin :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...