December 11, 2012

MULBERRY ALEXA OAKYksi isommista laukuistani, Mulberryn Oversized Alexa, on kätevyydessään ylitse muiden ja mietteissäni palasinkin siihen, minkä väristä Alexaa alun perin kaavailin kokoelmaani. Päädyin Oak-haaveilusta huolimatta kuitenkin kausiväriin, joka olikin aivan ihana ja huolettomuudessaan erittäin helppohoitoinen. En kuitenkaan päässyt eroon alkuperäisestä värihaaveestani. Niinpä tein nyt vuoden pähkäilyn jälkeen viime viikolla tilauksen Net-A-Porteriin ja tilasin jo myymäni Oversized Alexa Green Tweedin tilalle Oversized Alexan Oakin sävyssä. Ja voi, miten siitä pidänkään! Viikonloppu meni kevyesti sitä ihaillessa ja onhan se nyt kaunis klassikko. Tällä hetkellä tuntuu, että laukkukokoelmani on nyt niin mieluisa ja toimiva, etten siihen ainakaan tällä erää ole mitään lisäämässä.

Tämä ihanuus toimitettiin melko nopeasti. Ensin kauhistuin, kun sain tietää, että kuriiripalvelu on DHL. O-ou. Viimekertaisen Mango-tilauksen aiheuttama epäilys tätä kyseistä lafkaa kohtaan hälveni hyvin nopeasti, kun vain kaksi vuorokautta tilauksen jälkeen laukkua oltiin jo toimittamassa ovelle. Harmikseni en ollut kotosalla ja toimitus siirtyi pari päivää itsenäisyyspäivän vuoksi. Mutta tällä kertaa siis oikein positiivinen kuva jäi DHL:sta! Net-A-Porter myös ottaa vastuun toimituksesta ja sen sisällöstä, kunnes asiakas on sen saanut ja hyväksynyt. Tilasin nyt ensimmäistä kertaa NAPista ja olen todella tyytyväinen!

16 comments:

 1. Oi,se on kyllä täydellinen! :) Kiva kun kerkesit saada vielä vanhalla hinnalla. Itse olen ollut hurjan tyytyväinen tuon mini-versioon;)

  ReplyDelete
 2. Hjenn, sinun versiosi on kyllä aivan ihastuttava myös! Ei Alexalla, koosta riippumatta, voi mennä vikaan ;)

  ReplyDelete
 3. Ihana ihana ihana!!
  Eiköhän tuo Oak ole kuitekin monikäyttöisempi ja klassisempi kuin se aiempi kausiväri, joten uskon, ett olet tyytyväinen vaihdokseen. Ja olihan tuo aivan loistodiili tosiaan, kun sait vielä vanhalla hinnalla. Sun laukkukokoelma on kyllä aivan huikea. Saisiko siitä jotain yhteenvetopäivitystä vaikka kollaasin tai ryhmäkuvan muodossa? :)

  ReplyDelete
 4. amp, ehdottomasti voin tehdä sellaisen postauksen ja se onkin ollut suunnitteilla, mutta kokonaisuus on tuntunut vähän hajanaiselta. Ei enää :) Eli tulossa on!

  ReplyDelete
 5. Voi se on niin täydellinen! Itsekin haaveilen juuri tuosta Oakista.. Itselläni on kyllä todella hyviä kokemuksia DHL:stä. Juurikin Mangon tilauksen kanssa laittoivat mulle sähköpostia että olenko kotona tiettyyn aikaan ja kun sanoin että olen silloin valitettavasti töissä, he kysyivät jos haluaisin että he tuovat paketin mulle töihin. Mun työpaikka ei ole mitenkään todella lähellä mun kotia joten oli tosi kiva kun ne toi sen sinne! :)

  ReplyDelete
 6. Kelli, haha, ehkä se riippuu vähän alueestakin, jos jossain on vähän tunnollisempaa tuo toimitusten hoitaminen? Joka tapauksessa itse olin tähän toimitukseen todella tyytyväinen :)

  ReplyDelete
 7. Onpas se oikein kaunis ja aivan ihanssa värissäkin olet sen valinnut. Varmasti monikäyttöinen ja pitkäkestoinen. Minä en jostain syystä ole koskaa Alexan ulkonäölle lämmennyt omassa kokoelmassani, tasaisesti ihailen sitä muilla ja se on minusta niin kaunis ja kun mallaan itselleni, niin se vaan ei istu. Hyvä toisaalta niin, voin ihailla muilla ja hankkia tilalle jotain itselleni enemmän sopivaa :)

  ReplyDelete
 8. Dahlia, hei, tiedän tunteen, jotkut laukut eivät vain sovi! Itselläni kävi samoin Korsin Hamilton kanssa: kaikilla muilla se näyttää tosi hyvältä mutta ei vain ollut käsivarrellani istuva. Ei sitten millään. Onneksi tosiaan saa sitten ihailla tällaisen kohtalon saaneita laukkukaunottaria muilla, silmäniloa sekin on :)

  ReplyDelete
 9. Oih! She's lovely & oak brings a whole new look! :) Kiva että sait vanhalla hinnalla.. Toivottavasti mulberryn hintojen nousu on sen väärti..mulla ei oo ollut mitään ongelmia laadun kanssa aikaisemmin. But then again.. laukkuni on muistaakseni "Made in England"

  ReplyDelete
 10. Harriet Ida, niinpä! Ainakin jos miettii sitä, että alun perinkin laukut valmistettiin Englannissa ja hinnat olivat silloin ihan suht kohtuulliset. Siksi hinnankorotus, tuo monen kymmenenkin prosenttiyksikön, ei ole ihan kokonaan perusteltua. Pöh!

  ReplyDelete
 11. Upeahan se on! Voi että se tunne, kun vaan ihailee jotain mitä on kauan toivonu ja vihdoin sitten saa; parasta!!<3 ja älä huoli, täällä pituutta 180cm ;)

  ReplyDelete
 12. Niinpä! Kun on tarpeeksi haaveillut, niin on ihana kotiuttaa se haave vihdoin :)

  ReplyDelete
 13. Minunkin haavelaukkuni, mutta itse olen mallaillut Alexaa peruskoossa. Mukavaa kun bongasit vielä vanhaan hintaankin tuon! :)

  ReplyDelete
 14. Raparperi, normikokokin on hyvä :) Itse olen käytössä tuohon isoon niin tykästynyt, sillä se palvelee kyllä niin loistavasti. Alexalla ei tosiaan voi mennä vikaan, koosta riippumatta :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...