September 29, 2013

VALKOSUKLAA-LIMEJUUSTOKAKKU

Yksi herkullisimmista jälkkäreistä on ehdottomasti valkosuklaa-limejuustokakku! Tämä on todella helppo valmistaa ja juusto-osuus koostuu Valion valmisrahkasta. Alla viikonlopun kunniaksi resepti autuuteen!









 

Valkosuklaa-limejuustokakku

Pohja

200 g Digestive-keksejä (gluteenittomaan versioon gluteenittomia Digestivejä)                    
100 g                     voita                    

Täyte

2  prk  (à 200 g) Valion valkosuklaa-limerahkaa                    
2  prk  (à 150 g)  Creme Fraichea                    
kananmuna
1/2  dl sokeria
1  rkl vaniljasokeria
2  rkl perunajauhoja

 



Hienonna keksit monitoimikoneella (tai vaikka vasaralla paremman välineen uupuessa ;)). Sekoita keksimurut sulatettuun voihin. Vuoraa irtopohjaisen vuoan (halkaisija n. 24 cm) pohja leivinpaperilla ja taputtele keksiseos pohjalle.
Yhdistä täytteen aineet ja vatkaa seosta lopuksi sähkövatkaimella n.1 min, jotta täytteestä tulee kuohkea ja aineet sekoittuvat hyvin. Kaada vuokaan.
Paista kakkua uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 30 min. Jäähdytä kakku ja tarjoile mieluiten vasta seuraavana päivänä, jolloin maku on tasaantunut.

3 comments:

  1. Onpa herkulliselta kuulostava kakkunen.

    ReplyDelete
  2. Mmm.. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta!

    ReplyDelete
  3. Älyttömän herkullisen kuuloinen kakku!! :))

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...