October 8, 2013

HELPPO LETTINUTTURA

Yksi blogihistoriani luetuimmista postauksistani on helppoja arkikampauksia käsittelevä kirjoitus. En ole kovinkaan etevä frisyyrimuotoilija, joten normaalisti hiukseni ovat auki tai jonkin sorttisella nutturalla joko niskassa tai korkealla päälaella. Yksi näppärimmpistä nutturakampauksista on ehdottomasti lettinuttura, joka saa ohuetkin hiukset näyttämään hiukan tuuheammilta kiinni ollessaankin. Tähän kampaukseen ei tarvita muuta kuin ponnari ja pinnejä ja tietenkin ranskanletin taitaminen.
Tee sivujakaus mahdollisimman sivuun. Tässä kohtaa hiuksiin voi suihkia lisävolyymia hiuspuuterilla tai jos siltä tuntuu, voi hiuksia jopa hitusen tupeerata. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Ota jakauksen kohdalta letitysvalmius ja ala muodostaa ranskanlettia jakaukselta kohti vastakkaisella puolella olevaa korvaa niin, että letti tulee kehystämään kasvojasi. Ranskanletin teko on oikeastaan hyvin simppeli, jokaisella kerroksella vain napataan lisää hiusta mukaan lettiin. Jos hiuksesi ovat ohuet kuten minulla, saa letistä helposti muhkean tekemällä siitä löysän. Lettiä voi löystyttää vielä senkin jälkeen, kun se on valmis. Vedät vain varovasti lettiosioita löysemmäksi. Kun letti on korvan kohdalla, tee vain tavallista lettiä ja kiinnitä irtopää niskaan siihen kohtaan, johon nutturasi haluat. Sen voi laittaa joko keskelle tai sivuun aivan oman maun mukaisesti. Ota kaikki hiukset löysälle ponnarille ja irrota siitä hiustupsuja, jotka kiinnität hiuspohjaan pinneillä. Tässä ei saa olla turhan tarkka, jotta nutturasta tulee rento ja ei liian laitetun näköinen. Viimeistele hiuslakalla, niin kampaus pysyy ojennuksessa tuulisellakin syyskelillä!
Superhelppo ja nopea kampaus arkiaamuinakin toteutettavaksi. Erityisen hyvä tämä on, kun hiukset eivät ole vastapestyt ja liukkaat, vaan tämä toimii parhaiten toisena tai kolmantena päivänä hiustenpesusta.
SHARE:

2 comments

  1. Kaunis kampaus. Vaikuttaa helpolta, joten lienee aiheellista kokeilla :)

    ReplyDelete
  2. Osaisinpa tehdä ranskalaisen letin. Kampaajani laittoi mulle viimeksi sellaisen ja olisi niin kiva itsekin joskus laittaa. :(

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig