July 22, 2014

GIVENCHY ANTIGONA

Mietiskelin synttärieni alla uutta laukkua ja vaihtoehtoja oli oikeastaan kaksi ylitse muiden kauniiden laukkujen: Givenchyn Antigona röpelöpintaisena, jossa on hopeiset metalliosat ja vastaava laukku sileäpintaisena, jossa taas on kultaiset metalliosat. Päädyin ensimmäiseen, sillä se todennäköisesti kestää käyttöä paremmin kuin herkempi lajitoverinsa ja hopeiset yksityiskohdat houkuttivat kultaisia enemmän. Laukku on todella kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan ja vetoketju on luonnossa funktionaalinen katseenvangitsija.

Toivon todella, että laukku kestää hyvin käyttöä eikä sitä tarvitsisi varoa. Tarkoitus on käyttää sitä jokapäiväisenä arkilaukkuna, sillä sisälle sopii mainiosti kaikki työtykötarpeet padista varakenkiin. Asukuvia laukun kanssa tulee varmasti jatkossa, sillä laukku on ollut jo käytössä pariin otteeseen.
SHARE:

19 comments

 1. Oii tuo on ihan täydellinen! Mistä ostit? :)

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi ☆

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tosiaan aivan upea, odotukset kestävyydestä ovat todella korkealla! Tilasin Net-A-Porterista :)

   Delete
 2. Hyvä hankinta, josta on varmasti paljon iloa! Ja toimii erittäin hyvin hopeisin yksityiskohdin ja tuo vähän röpelöinen pinta on myös astetta huolettomampi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tuo hopea tosiaan korostuu kauniisti mattapintaista mustaa vasten. Toivottavasti pinta pysyy hyvänä käytössä!

   Delete
  2. Aivan unelma! <3

   Delete
 3. Täm on kaunis! :) Itsekin odottelen uusinta laukkuhankintaani paraikaa ranskanmaalta kotiutuvaksi. Kraah, miten rasittavaa tää venailu on, varastosta oli loppu ko. malli, eli tilaus on tehty, mutta laukkua oon venannu jo toista viikkoa... PLÄÄH. :/ Munkin uusin hankinta on muuten musta ja hopeisilla metalliosilla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, omakin tilaukseni otti aikansa, sillä sain ensin viallisen laukun ja palautus-vaihtorumbassa meni tovi jos toinenkin :/ Odottavan aika on pitkä ;)

   Delete
 4. Onneksi olkoon tästä ihanuudesta!! Mitä kokoa laukkusi on (vai onko tästä mallista olemassa eri kokoja)?
  Aurinkoista viikonloppua,
  Ninni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laukkuni on Medium-kokoinen eli suurin. Lisäksi on myös Small ja Mini, jos muistini raksuttaa oikein. Tuo oma laukkuni on tosi hyvän kokoinen, vaikka vähän netissä lukemani keskustelut asiasta laittoivat miettimään koon valintaa uudemman kerran. Kun sain laukun hyppysiini, totesin sen olevan just jetsulleen omiin tarpeisiini ja pituuteeni sopiva. Small-koko ei kyllä ole kovastikaan pienempi mutta sen verran kuitenkin, että se olisi näyttänyt vähän hassulta minulla. Kävin testailemassa sitä Luxbagissa :)

   Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig