September 14, 2014

NEW HOME / LIVING ROOM

Kauniit pinkit liljat saivat minut napsimaan kuvia olohuoneesta, josta tila jatkuu osittain keittiöksi ja osittain ruokailutilaksi. Olen aina halunnut avokeittiön, sillä mielestäni on turha hukata neliöitä erilliseen keittiöön, jossa harvemmin tulee vietettyä aikaa. Illallisvierailut ovat myös mukavia, kun valmisteluja voi tehdä kyökin puolella samalla olohuoneen puolella olevien vieraiden kanssa seurustellen. Olen kotonani melkoinen siisteysfriikki, ja avokeittiön tasotkin tulee pidettyä aina siisteinä.
 
Olohuoneen puolella uusimista kaipaisi tuo sohvapöytä, se alkaa paikoitellen olla jo hieman kulunut pinnastaan. Haluaisin maitolasisen sohvapöydän mutta sellaista ei ole vielä kävellyt vastaan. Jokin muu, hieman hengettömämpi pöytäkin kävisi. Jonkin verran olen kierrellyt huonekaluliikkeissä mutta tarjolla tuntuu olevan vain kirkasta lasia, joka useimmissa tapauksissa taittaa ikävästi vihreään. Teettäminen voisi olla hyvä vaihtoehto. Onko teistä lukijoista joku teettänyt sohvapöytää tai jopa lasista sohvapöytää?
 
Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille!
SHARE:

10 comments

 1. Meilläkin on sohvapöytä hakusessa mutta eipähän vaan juuri se oikea hevillä löydy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ei tosiaan. Kyyyllä niitä ruokapöytiä, sohvia ja vaikka mitä muuta olisi pilvin pimein tarjolla mutta jotain vähän erikoisempaa tai simppelimpää sohvapöytää kun etsii niin ei, ehei.

   Delete
 2. En ole koskaan teettänyt minkäänlaista sohvapöytää, mutta äitini on silloin tällöin tilaillut mittatilauksena eri kokoisia lasilevyjä ja peilejä paikallisesta lasiliikkeestä. Ei kuulemma ole kallista, mutta tokikaan en tiedä miten pöydän jalkojen kanssa on tai millaiset haluat.

  Vaikka mainitsetkin haluavasi lasipöydän, niin mitä mieltä olet HAY:n tarjotinpöydästä? Minulle tuli välittömästi mieleen, että se olisi tosi kaunis teidän olkkarissa valkoisena. Se on toki tällä hetkellä supertrendikäs valinta, mutta sopii mainitsemaasi "hengetön" ajatukseen ja on uskoakseni ajattoman tyylikäs myös pahimman hypen laannuttua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sitä mietin jo aikoinaan ensimmäiseen kotiimme, kun tuota nykyistä pöytää olimme ostamassa mutta aina se jäi vain ajatustasolle. Sitten niitä olikin jo kaikilla :/ Sellainen isompi valkoinen voisi olla kyllä todella kaunis ja käytännöllinen mutta kuten sanoit, on siinä hengettömyyttä, keveyttä.

   Kiitos vinkistä, tuo teettäminen olisi kyllä kivoin vaihtoehto, saisi ainakin aivan uniikin huonekalun. Jos vain löytyisi hyvä tekijä...

   Delete
  2. Hei en tiedä seuraatko Whowhatwear- sivustoa, mutta bongasin sitä kautta tällaisen jutun ja se osui niin hyvin yksiin tän kanssa että piti tulla vinkkaamaan: http://www.domainehome.com/diy-side-table/ En niin tarkkaan lukenut noita ohjeita, mutta tuolta pääse ainakin pariin paikkaan, josta voi tilailla erilaisia jalkoja pöydille, jos sitä teettämistä pohtii :)

   Delete
  3. Ooh, täytyy käydä tutustumassa, kiitos kovasti :)

   Delete
 3. Mulla on lasinen sohvapöytä, hankittu Sotkasta. Lasisessa pöydässä tosin on se huono puoli, että sitä saa koko ajan olla pyyhkimässä.. :D

  Ihastuin tohon sohvaan, ihana! <3 Mistä se on? Mulla on nimittäin uusi sohva harkinnassa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, niin joo, totta. Tuo sohva on Askosta, tykkään siitä todella paljon ja väri on todella kiva. Suosittelen, eiköhän sieltä jotain vastaavia löydy edelleen, tuo taitaa olla jo nelisen vuotta vanha.

   Delete
 4. Voi, teillä on todella kaunista!
  Meillä on Ikean pyöreä maitolasinen sohvapyötä. Tässä linkki, jos et ole vielä nähnyt tätä :)

  http://www.ikea.com/fi/fi/search/?query=strind

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Täytyykin tutustua tuohon, pyöreä muoto on vähän vieras mutta sehän ei välttämättä ole laisinkaan huono asia :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig