September 22, 2014

QUELQUES NOTES d'AMOURKäväisin viime viikolla Marsaanan Showroomilla Yves Rocherin uuden hajuveden lanseeraustilaisuudessa, jossa oli vastassa todella hempeä tunnelma, tarjoilut ja itse uutuustuoksu, tuo kukkean ruusuinen Quelques Notes d'Amour. Saimme nauttia lasilliset kuohuvaa, ruusuisia macaron-leivoksia ja ihania pieniä coctail-paloja samalla, kun tuoksun taustasta ja valmistuksesta kerrottiin ja lopuksi saimme vielä tutustua uutuusmeikkeihin, joissa vallitsee tänä syksynä erisävyiset smokey eyes -tyyppiset silmämeikit. 

Tilaisuudessa törmäsin myös ihaniin blogityttöihin, joista Anna-Marian ja Tarun kanssa karkasimme napsimaan vielä asukuvia tilaisuuden jälkeen. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa!

Ja jos teitä lukijoita kiinnostaa hurmaavat smokey eye -meikit, on teille luvassa pientä kivaa täällä blogissa pikapuoliin!

Translation
Last week I was invited to a lauching party for Yves Rocher's new parfum Quelques Notes d'Amour. The event was so fresh with all those girly and pink macarons and delicious appetizers and cokctails. Très chic!

SHARE:

8 comments

 1. Oooo todellakin ruusun suloinen tilaisuus :-D

  ReplyDelete
 2. Voi, aivan ihanat somistukset, ja ihanat kuvat olet kyllä niistä saanutkin! :)

  ReplyDelete
 3. Ooi, mikä tunnelma teillä sielä ollut. Kauniita kuvia olet ottanut. :))

  ReplyDelete
 4. Oi kun kivan oloinen tilaisuus, kauniita kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli todella soma tilaisuus ja aina on mukavaa päästä tutustumaan tuoteuutuuksiin :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig