October 2, 2014

FAVOURITES FOR FALL
Lokakuu on startannut ja syksy väläyttelee parhaita puoliaan eli aurinkoisia päiviä ja tunnelmallisia, pimeitä iltoja. Tällä hetkellä syksy näkyy pukeutumisessa lämpimien neuleiden esiinmarssina mutta samalla kesäiset plehat, nudesävyinen huulimeikki ja punertavat kynnet sekä pienet clutchit ovat osa arkipäiväistä tyyliäni. Chanelin tumma viininpunainen kynsilakka sopiikin kivasti väripilkuksi muuten simppeliin värimaailmaan.

Mitkäs teidän tämän syksyn ehdottomat suosikkinne ovat? Entä pysyvätkö suosikit vuodesta toiseen samana vai löytyykö vaatekaapistasi nyt jotain täysin uudenlaista syksyyn?

Muistakaahan osallistua blogiarvontaan TÄÄLLÄ, vielä tämä päivä aikaa!

Translation
It's october and officially fall! Cozy knits and comfy sweaters are the most important pieces in my wardrobe right now. Add nude lipstick, dark nails and big sunnies and that's it!
SHARE:

8 comments

 1. Apua miten ihanat korut ja laukku!! Ihastuin! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laukku on tosiaan näppärä vekotin, helppo ottaa vaikka kauppareissulle kainaloon ja toisaalta onhan se sopiva juhlaankin :) Tykkään myös sen pehmoisesta nahkapinnasta.

   Delete
 2. Neuleita ja vaikka mitä kauniin lämmintä kaappiin. Minä halajan burgundin huulipunan perään tällä hetkellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Burgundy huulimeikki on niiin ihana! Minulla on sellainen luumuinen viininpunainen huulipuna, jota olen uskaltautunut käyttämäänkin mutta nyt syksyllä se on kyllä aivan must! Sopisi sulle varmaan aivan täydellisesti :)

   Delete
 3. En tule syksyllä toimeen ilman neuleita ja lämpimiä kaulahuiveja! Vanhemmiten pukeutumiseeni on tullut lisää väriä, vaikkakin se edelleen on melko mustanpuhuva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kyllä! Mä taas olen piiiiitkästä aikaa ihastunut mustaan. Värit ovat yhtä hyvä valinta kyllä ;)

   Delete
 4. Nää sukat :-D Nää on joooka syksy :-D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig