October 24, 2014

HELSINKI UP HIGH

Kevyt ensilumi on leijaillut Helsingissä maan kamaralle ja näky on valtavan kaunis. Vaikka tuuli on hyytävä Savoyn kattoterassilla, ovat näkymät niin ihanat, tutut ja rakkaat, ettei kylmyyttä kuvien ottamisen innolta melkein huomannutkaan. Helsinki on aina ja tulee aina olemaan minun kaupunkini, se paikka, jossa olen kasvanut ja elänyt, johon olen juurtunut ja joka on juurtunut minuun. I ♥ Helsinki!
 
Translation
Here's few pics of my beloved city, Helsinki. There's already tiny amount of snow on the ground and it looks amazing. I was born and raised and have lived my whole life here in the city of Helsinki that I love so much.
SHARE:

10 comments

 1. Hei pakko oli tulla kysymään, mutta tiedätkö yhtään suomalaista kauppaa joka myisi Besaven sitä kosteuttavaa shampoota? Oon nyt koittanu aamun ettiä et tilaisin, mut mistään ei tunnu löytyvän sitä :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omani ostin Porvoon Ekokaupasta mutta nettihaut eivät tuota minullakaan tulosta. Ovatkohan lopettaneet koko tuotteen? :O

   Delete
 2. Ihanat maisemat :) Pitäisi käydä tuolla joskus, sillä rakastan korkeita paikkoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö vain? :) Kannattaa käydä, lounas ainakin on Savoyssa hyvä :)

   Delete
 3. Onpa kauniita kuvia. Helsinki tosiaan on tosi kiva paikka ja ajoittain haaveilen muuttavani sinne. Toisaalta oma koti on aina koti, ja koirien kanssa on hyvä asua "maalla" :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Totta kai oma koti ja kaupunki ovat aina ihan omaa luokkaansa, olivatpa se sitten mikä tahansa :) Minulle Helsinki pitää sisällään ne kaikki tärkeät muistot ja tapahtumat nuoruudesta ja lapsuudesta sekä monet virstanpylväät vailla vertaa. Kotikaupunki on aina niin paljon enemmän kuin pelkkä kunta muiden joukossa :)

   Toisinaan haaveilen maallemuutosta tiettyyn paikkaan minäkin. Sitten etäisyyttä Helsinkiin olisi runsaasti ja se toinen paikka on toisella tavalla tärkeä ja rakas. Katsotaan, viekö elämä joskus pois täältä :)

   Delete
 4. Ihanan tunnelmallisia nämä mustavalkoiset kuvat. :)

  Itse olen pikkukaupungista kotoisin, joten en voisi koskaan asuvani Helsingissä. Siellä on kuitenkin ihan kiva käydä aina välillä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Erika :) Noinhan se menee, borta bra men hemma bäst :)

   Delete
 5. Kauniin tunnelmallisia Helsinki kuvia. On se vaan niin kaunis kaupunki <3

  ReplyDelete
 6. Pitäisi niin saada aikaiseksi päästä tuonne! Koitimme mennä joskus, mutta paikka ei ollut vielä auki...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig