October 5, 2014

NEW IN FROM PRADA


Muutama viikko sitten tilasin Pradalta jotain söpöä ja pientä - nimittäin korttikotelon, joka tosin toimii käytössäni lompakkona. Jokin aika sitten lopetin kaikki turhat kantiskorttini ja niinpä iso lompakko on tarpeeton, mukana kun kulkee vain oligopoli-ruokakauppojen etukortit ja pankkikortti. Käteistä minulla ei juuri koskaan ole ja nuo parit kortit mahtuvat vallan mainiosti tähän pikkuiseen, Saffiano-nahkaiseen koteloon. Minulla ei olekaan ollut lompakkoa käytössä vuoteen ja kortit ovat lojuneet yleensä laukun pikkutaskussa, tosi kätevää! 

Suosittelen tuota Pradan omaa verkkokauppaa todella lämpimästi. Tein tilauksen sunnuntaina ja perillä pakettini oli jo tiistaina iltapäivällä. Hurjan nopea toimitus!

Translation
I ordered a card case from Prada, it's the Saffiano card holder in Cameo. I don't use wallet and this is excellent for the few cards I carry with me everyday. It's cute, don't you think?

SHARE:

17 comments

 1. Replies
  1. Niinpä, jotenkin tuo haalea pinkki tekee siitä kovin söpön :)

   Delete
 2. Aivan ihana! Ostin itse kesällä ensimmäisen kunnon lompakkoni, mutta ison kokonsa vuoksi sitä tulee harvoin otettua mihinkään mukaan. Eli kortit yms kulkee yhä pitkin poikin mikä missäkin laukussa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, sama homma. Minullakin oli aivan liian suuri lompakko, joka painoi itsessään jonkin verran. Helpompi oli aina heittää ne parit kortit laukunpohjalle. Ei kuitenkaan kovin kätevää :/

   Delete
 3. This looks so gorgeous!

  adaywithkay.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Hei,
  Paljonko söpöläisellä oli hintaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa :) Pradan sivuilla on kaikkien tuotteiden hinnat eli sieltä voi käydä kurkkimassa tuotetietoja :)

   Delete
 5. Söpö ja saffiano-nahka kestää hyvin käytössä, varsinkin lompakossa sitä vaaditaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se on, vaikkakin pienen nirhauman olen jo onnistunut avaimella tuohon pintaan saamaan. Oh well, elämä saa kyllä näkyäkin tällaisissa käyttöesineissä :)

   Delete
 6. Miten kaunis, ja ihan täydellisen värinen!!! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig