October 3, 2014

OUTFIT / GREY WOOLCOAT
Bag / Givenchy Antigona
Coat / Mango
Waxed jeans / Vero Moda
Gloves / Tiger of Sweden

Olen aina pitänyt villakangastakeista, niissä vain on jotain todella tyylikästä ja klassista. Harvemmin ne kuitenkaan ovat tällaiselle vilukissalle tarpeeksi lämpimiä talveen, joten syksyn plussakeleillä pyrin saamaan villakangastakkikiintiöni täyteen. Tämä vaaleanharmaa takki on Mangosta ja pidän sen pystykauluksesta ja hartialinjasta todella paljon. Olen melko leveäharteinen, joten takin istuvuudesta en tingi. Sen täytyy aina olla sopiva harteista ja muuten mallin täytyy olla joko tyköistuva tai sellainen, johon saa vyöllä muotoa, muuten se näyttäisi aivan teltalta päälläni. Tässä villiksessä onkin kiva malli ja juuri oikea pituus minulle. Vaaleanharmaa värikin tuo hieman vaaleutta syksyn pukeutumiseen.

Edellinen arvonta on päättynyt ja Random.orgin satunnaisnumerokoneen avustukselle 67 arvasta voitto osui tällä kertaa arvalle nro 5 eli onnea Tiia K! Ja jos arpaonni ei tällä kertaa osunut kohdalle, on aivan pian luvassa todella kiva ja hieman erilainen arvonta teille lukijoilleni. Siitä lisää pikapuoliin :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Translation
Light gray woolcoat in action! It is from Mango and it's the perfect coat for fall. Have a great weekend all!

(photos by Ansku)
SHARE:

12 comments

 1. Takki sopii sinulle kuin nenä päähän! Jälleen kerran ei voi kun ihastella asuasi. :))

  ReplyDelete
 2. Oi kun kaunis takki, sopii sinulle todella hyvin. Jälleen kauniin klassinen kokonaisuus, kuten asusi niin kovin usein ovat :)

  ReplyDelete
 3. Vitsit, toi takki on ku sulle tehty!

  ReplyDelete
 4. Voi että, ton kun sais omaankin vaatekaappiin.. Tosi siistit linjat, just sopivan pitunen ja ihana leikkaus. Toi on täydellinen ja sopii kantajalleen tässä tapauksessa kyllä erittäin hyvin!

  - SS

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niitä taitaa olla vielä myynnissä Mangolla eli kipin kapin kurkkimaan liikkeeseen tai nettikauppaan :)

   Delete
 5. Wau, olet tosi tyylikäs, upea asu ja hienot kuvat :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig