November 28, 2014

ACNE CANADA SCARF / BEIGE MELANGE


 
 

Beigen sävyisestä Canada-huivistani toivottiin kuvia. Kirjoittelin toissapäivänä (TÄÄLLÄ), ettei nettikuva vastaa väriltään todellista sävyä, sillä huivin kamelinruskea on paljon tummempi ja kylmempi luonnossa. Vasemmalla on tuotekuva ja oikealla on sisällä neutraalissa valossa otetut kuvat huivista. Mielestäni tässä kiteytyy hienosti nettiostamisen ongelma: väri saattaa olla ihan muuta kuin kuvassa, johtuen kuvausvaloista ja kuvankäsittelystä. Ongelmana pidän myös sitä, että harvat vaatekaupat ilmoittavat vaatteiden mittoja, jolloin mittojen hahmottamista vaikeuttavat vaatemallin omat mittasuhteet. Esimerkiksi neuleen tai puseron pituus voi olla aivan erilainen eripituisilla ihmisillä. Tästä johtuen en enää tee netissä vaateostoksia oikeastaan ollenkaan, palautusrumba kun tuntuu aina seuraavan tilausta.
 
Tässä huivissa väriero ei haitannut, pidän tuosta tummemmasta sävystä paljon. Silti hieman huvittaa sävyero, joka on kyllä huomattava. Acne Studiosin sivuilla huivin sävy on taas vähän turhan tumma mutta selvästi lähempänä totuutta:


 
Minulta kysyttiin myös huivin materiaalista ja siitä, kutittaako karkea lampaanvilla ihoa. Mielestäni se ei kutita mutta kun kyseessä ei ole mikään kashmirvilla, en uskalla luvata niin utuisen pehmeää tuntumaa. Omaa herkkää ihoani tämä huivi ei ärsytä laisinkaan ja pehmoinenhan se toki on. Lämmittävyys siinä on vertaansa vailla, sillä mikäpä voisikaan päihittää muhkean ja ison lampaanvillaisen huivin talven pakkasilla?
 
SHARE:

4 comments

 1. Minulla on sama huivi ja tykkään väristä kovasti. Minuakaan ei kutita, mutta eihän se yhtä pehmeä ole kuin cashmere, mutta lämmin. Lähden ensi viikolla Unkariin ja ajattelin ottaa koneeseen mukaan ns. viltiksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä idea! Itsekin hyödynnän huivia vähän samaan tapaan matkailussa, autossa istuessa on ihan kääräistä huivi hartioille koko yläkehoa lämmittämään :)

   Delete
 2. Tollanen kyllä ärsyttää, noihan voisi hyvin olla kaksi eri huivia, tai siis kaks eri sävyä! :O Ihme touhua. Kyllä nykyään luulisi sen verran resursseja myyjän taholta löytyvän, että saataisiin tuotekuviin värit kohdilleen edes sinne päin...

  ReplyDelete
 3. Yllättävän iso väriero ! Täytyy myöntää, että pidän enemmän tuosta vaaleasta sävystä, mitä se ei ole
  todellisuudessa! Harmi, nyt täytyy miettiä tilaanko vai enkö.

  Kivaa viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig