November 29, 2014

SUOLASUIHKEELLA SURFFITUKKAPiikkisuoriin hiuksiin on välillä vaikea saada ryhtiä ja volyymia. Homma vaikeutuu, jos haluaa vältellä kuuman raudan päivittäistä käyttöä. Onneksi on olemassa tuotteita, joilla saa parilla suihkaisulla hieman kuohkeutta ja yksi tällainen on suolasuihke. Se on parhaimmillaan silloin, kun hiukset ovat olleet ensin yön kiinni nutturalla ja niissä on sen ansiosta laineikkuutta. Suolasuihketta suihkaisemalla ja sitä hiuksiin puristelemalla saa takuuvarmasti söpön rantatukan!

Sain testailtavakseni luonnonkosmetiikan puolelta vastikaan Suomeen rantautuneen Unique Haircare -sarjan suolasuihkeen. Tuote on hyväntuoksuinen ja se antaa pitoa ja kuohkeutta. Sen avulla frisyyri muuttuu latteasta merituulen tuivertaman näköiseksi, sähäkäksi surffitukaksi. Olen käyttänyt tätä suihketta nyt parisen viikkoa ja se toimii hyvin myös sotkunutturoiden pohjaksi: ainetta suihkitaan pituuksiin, puristellaan ja kierretään rennolle ja löysähkölle nutturalle niskaan tai päälaelle. En ole laittanut erikseen lakkaa, sillä suolasuihke pitää kampauksen kyllä ojossa.

Unique Haircare on tanskalainen hiustenhoitosarja. Se on luomusertifioitu kestävän kehityksen periaatteita noudattava sarja. Parasta Uniquen tuotteissa on se, ettei niissä ole parabeenejä, silikoneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita tai muitakaan synteettisiä haitta-aineita. Ne ovat siiis myös ympäristöystävällisiä eikä tuotteita testata eläinkokein! Sarjassa on niin hiustenhoito- kuin muotoilutuotteitakin.


2 comments:

  1. Hah, kiitos vinkistä :) Ehkä munkin suttunuttura pysyy jatkossa paremmin kasassa ;)

    ReplyDelete
  2. Heii Anna taivaan lahja, mä olen etsinyt hyvää suolasuihketta mutten vielä ostanut. kiitsa vinkistä!! <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...