January 11, 2015

NEW IN / GUCCI


Jouluaattona kuusen alla odotteli innokasta avaajaansa ruskea laatikko. Joulupukki olikin kuunnellut toiveitani kovin tarkasti ja toi minulle toivomani Guccin mustan villahuivin. Huivi on pehmeä ja lämmin ja sen pinnassa oleva monogrammikuvio on hyvin hillitty ja jossain valaistuksessa jopa huomaamaton, tykkään! Lienee sanomattakin selvää, että lahja oli todella mieleinen!


Translation
Here's what santa brought me on christmas! It's a wool scarf from Gucci and it is supersoft and warm. Love it!
SHARE:

19 comments

 1. Oi miten kaunis lahja ja miten ajattelevainen pukki! <3

  ReplyDelete
 2. Minulla on sama huivi ja oli niin laadukas, että ostin jo toisenkin. Kuuntelevainen pukki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh! Tosi kiva kuulla, että olet laatuun tyytyväinen. Mitä värejä olet valinnut? Noitahan on vaikka kuinka monta kaunista sävyä!

   Delete
 3. Aivan ihana huivi! Voin kuvitella, että olet ollut onnellinen tämän saatuasi. Sopii hyvin tyyliisi :) Itsellenikin tuollainen lahja kelpaisi! Olen katsellut samantyyppistä huivia mulberryltä. Guccin huivien laadustakin olen kuullut paljon hyvää. Niitä tuntuu olevan nettikaupoissa kuitenkin melko vähän. Tiedätkö mistä tämä huivi on tilattu? Mukavaa talven jatkoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Mulberryn huivit ovat laadukkaita, joten niiden suhteen ei voi valinta mennä vikaan :) Huivi on Guccin omasta verkkokaupasta tilattu ja siellä ei ainakaan joulun aikaan maksanut postitus asiakkaalle ja toimitus kesti alle kaksi vuorokautta tilauksesta. Joulupukki suosittelee lämpimästi tuota Guccin palvelua ;)

   Kivaa talven jatkoa sinullekin ja kiitos kommentistasi!

   Delete
 4. Upea! Ihana lahja. :) itsekin tarvisin mustan huivin, mutta taidan ainakin vielä tyytyä johonkin budjettiversioon ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta on niin hyvä väri harmaan ja beigen kanssa, että valinta värin suhteen oli tällä kertaa helppo. Toivottavasti löydät oman huivisi pian :)

   Delete
 5. Hahaha, mä oon kuikuillut ihan samaa huivia harmaana tai valkoisena! :D En vielä ole tilannut, myyn ehkä yhden vanhan Burberryn enste alta pois. Tosin yks Malene Birgerinkin malli houkuttais, hmm... :D

  ReplyDelete
 6. Hei unohtui vielä tingata huivista kuvia päällä, ja monella eri tapa kiedottuna kaulan ympärille. Mua on lähinnä mietityttänyt tossa mallissa se, että onko matsku tosi lurppanaa, eli että se ei olis kaulassa muhkea. :D Jos on, niin ehkä pakko hankkia... Kiitti jo etukäteen avusta, haha... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä maku sinulla ;) Mä muuten haaveilen myös yhdestä Malene Birgerin huivista, siitä arabiankukkakuvioisesta harmaasta jättisuuresta, se olisi ihana pakkaskeleihin!

   Materiaali Guccissa on ohuehko, vastaa melko hyvin Mulberryn Tree Wrapien paksuutta. Muhkea tuo ei ole mutta sisähuivina tarpeeksi iso kuitenkin, kaulan ympäri se menee 2-3 kertaa riippuen laittotavasta. Voin laittaa kuvia piakkoin!

   Delete
  2. Jes, kiitti tosi paljon infosta, tästä huivista kun en yrityksistä huolimatta ole mistään löytänyt in action -fotoja. :/ Luulen kuitenkin, että tän infon perusteella hankin sen Malenen, ja et arvaa, just sen Omindan, mistä säkin tossa puhuit. Ai että, on meillä sit hyvä maku, muahahaa.... :D ;)

   Delete
  3. Kuvien perusteella Malenen huiviin verrattuna on tuo Gucci toooodella paljon ohkaisempi. Mä harmittelin myös tuota kuvien puuttumista, kun ei raivokkaan googlailun, youtubettelun ja Purse Forumin selaamisenkaan tuloksena löytynyt mitään. Haha, Ominda on niin nätti ja sellainen turvahuovan oloinen, tykkään siitä tosi paljon :D

   Delete
 7. Sopii varmasti sulle aivan täydellisesti!
  Minkä hintainen toi huivi on tällähetkellä?:) myydäänkö tota missään helsingissä? Vai täytyykö tilata netistä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, en usko, että Guccin huiveja myydään Helsingissä missään mutta varmaksi en osaa sanoa. Kannattaa tilata Guccin omilta sivuilta, toimitus on ilmainen ja hyvin nopsa :) Kaikkien tuotteiden hinnat löytyvät sieltä :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig