January 4, 2015

SAINT LAURENT / SAC DE JOUR
Tässäpä kuvia Saint Laurentin Sac de Jour -laukustani. Napsin kuvat innoissani heti avattuani paketin, joten laukussa on vielä täytteet ja lippulappusetkin kiinni. Väri on nimeltään Fog, se on hiekkaan taittava neutraali harmaa, monen värin kanssa sopiva sävy. Halusin ehdottomasti hopean väriset metalliosat, joten se kutisti värivaihtoehdot kahteen, tähän ja mustaan. Kaapista jo löytyvä musta Givenchyn Antigona on jo lunastanut mustan laukun paikkansa, joten valinta oli iisi. Lisäksi mielestäni olisi aivan turhaa hankkia saman värisiä laukkuja pilvin pimein, yksi kutakin sävyä riittää. Muutenkin halusin sellaisen värin, joka on vaalea mutta jossa ei näy mahdolliset naarmut niin helposti. Niinpä tämä grained leather -pinnoitteinen SDJ täytti kaikki kriteerini. Vanhemmassa mallissa on vain tasainen, hyvin herkkä nahkapinta, joka ei kyllä soveltuisi käyttööni, en sellaista uskaltaisi ehkä edes käyttää!
 
Tässä laukussa parasta on ehdottomasti tuo kaunis malli, joka on hyvin klassinen mutta sivujen haitarimaisuus tuo siihen jotain modernia ja jännittävää. Avattavat nahkasoljet mahdollistavat laukun yleisilmeen vaihtelun: niiden ollessa auki look on melkoisen rento ja nepparit kiinni napsauttaessa ilme muuttuu paljon siistimmäksi. Itse tykkään pitää noita auki, sillä tuollainen rentous tuo tällaiseen strukturoituun laukkuun juuri sen viehätyksen mielestäni.
 
Translation
Here's my new Sac de Jour from Saint Laurent. The color is called Fog and this is the small size. Perfect for everyday and it fits my iPad. I really like it!
SHARE:

16 comments

 1. Tämä on ihanan klassinen malli, toimii varmasti vuosikaudet asujen piristyksenä, kuten (luultavasti) innoittajansa Birkin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri klassisuus vetosikin tässä eniten, se antaa pukeutumiselle kivasti mahdollisuuksia laidasta laitaan :)

   Delete
 2. Tämä on ihana, just noi "haitarit" ja eleettömyys vetoaa kovasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ne ovat kyllä laukun parhaita puolia ehdottomasti :)

   Delete
 3. Täydellinen laukku! Tykkään noista vekeistä sivuissa, piste iin päälle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanos muuta, ne ovat kyllä ihan paras yksityiskohta tässä laukussa :)

   Delete
 4. Kauniin mallinen laukku, tämä on ihan sun näköinen!

  ReplyDelete
 5. Upea laukku ja tyylikäs värivalinta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmaa on niin monikäyttöinen ja etenkin hopean ystävänä se sopii hopeisten korujen värimaailmaan kivasti :)

   Delete
 6. En himoitse....en himoitse... en himoitse.... IHANA!!!!!

  ReplyDelete
 7. Moikka! Tämä on vaan niin kaunis <3 tässä pähkäilen kuumeisesti myisinkö celinen phantomen pois ja tilaisin tämän mustana kultaisilla metalliosilla tilalle, tämä näyttäisi olevan vähän käytännöllisempi arkikäytössä kun esimerkiksi phantome. Osaatko sanoa onko tässä small koossa pelkoa laukun ''lysähtämisestä'' etupuolelta, vai onko nahka senverran kovaa että se pitää laukun kasassa ilman esimerkiksi täytettä laukun sisällä? Kiitoksia vastauksestasi etukäteen :) Uutena lukijana täytyy sanoa että sun blogia on ihana lukea, etenkin täydellinen vaatekaappi-sarja on aivan huippu! Pidän myös siitä että otat kirjoituksissasi esille vaateteollisuuden eettistä sekä ekologista puolta hillittömän kuluttamisen/ostamisen ja tavaroiden haalimisen sijaan. Uusia postauksia kovasti odotellen :)
  t. Susa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti kommentistasi! En osaa sanoa lysähtämisestä mitään muuta kuin oman laukkuni nahkamateriaalin puolesta, ettei se ainakaan kovin hevillä näytä kulumisen merkkejä. Laukku on ollut minulla vuoden ja siinä ei ole mitään käutönjälkiä, siis yhtään mitään. Tämä on ollut iso positiivinen yllätys mutta veikkaan materiaalilla ja huolellisella valmistustavalla olevan osuutensa tässä kestävyysasiassa kuten myös suht varovaisella käytölläkin. Sileä nahka käsittääkseni venyy helpommin kuin tämä käsitelty nahkapinta. Auttoikohan tämä yhtään? Tosi kiva kuulla, että tykkäät blogistani! Piristit kommentistasi päivääni todella paljon!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig