January 30, 2015

SKINCARE ESSENTIALS


 
Ihonhoidosta on tullut minulle tärkeä osa kauneudenhoitoa vasta muutama vuosi sitten, kun ihon kunto alkoi heiketä. Olen aina ollut todella hyväihoinen, jopa läpi teini-iän ja sen vuoksi ihonhoito on ollut sivuseikka. Eräänä kauniina päivänä kuitenkin huomasin, etten minäkään tule säästymään iän mukanaan tuomilta juonteita, mustapäitäkin on ja iho tuntuu kuivalta. Siitä se ihon hoitaminen alkoi ja nykyisellään olen aivan höpönä kaikenlaisiin seerumeihin, tehohoitoihin, erikoisvoiteisiin, öljyihin ja putsareihin. Ennen pesin lähinnä vedellä ja rasvasin jos muistin, nykyään teen kaikenlaisia tepposia kasvoille joka päivä. Ajattelinkin esitellä kaikkein suurimmat suosikkini ihonhoidon puolelta. Näiden lisäksi minulla on muutamia muitakin tuotteita, joskin kaikki mahtuvat yhdelle hyllylle kylpyhuoneen peilikaapissa. Ehdottomasti laatu korvaa määrän!

 
 


1. Puhdistus
Pidän Neutrogenan oranssista mustapääeliminaattorista, jota käytän kasvonaamion tapaan kerran, pari viikossa. Tämä on todella stydiä ainetta mutta toisaalta sen pitääkin olla toimiakseen. Salisyylihappo avittaa ihohuokosten puhdistuksessa ja kuorivat rakeet vievät kuolleen ihosolukon mennessään. Perusputsarinani on ihanan hellävarainen Decubalin vaahtoputsari, joita on mennyt aikojen saatossa jo useampikin törtsä. Tämä poistaa hyvin jopa silmämeikin!
2. Seerumit
Uujee, seerumit ovat parhautta! Vichyn Idealia-seerumi* on minulla käytössä lähinnä meikin alle laitettavana, sillä se sisältää silkkareita ja silottaa ihon pinnan kivasti. En muuten ehkä tällaista käyttäisi, sillä en usko, että siinä juurikaan oikeasti hoitavia ainesosia on. Plussaa ihanasta tuoksusta ja pumppupullosta!
 
Now Solutionsin Hyaluronihapposeerumi on todella hyvä tuote. Olen kuullut, ettei tämä kaikilla ota toimiakseen mutta itselläni se kyllä toimii. Seerumia levitetään juonnekohtiin ja silmänalusille, jolloin tehokosteuttava hyaluronihappo tepsii juuri siellä, missä tarve on suurin. Laitan yleensä tämän päälle kosteuttavaa kasvovoidetta. Riittoisa pumppupullo on kätevä käyttää ja ainetta piisaa pitkäksi aikaa. Omani ostin iHerbista.
 
Exuviancen punaisuutta poistava, rauhoittava seerumi* on suunnattu punoittavalle ja herkälle iholle. Tätä laitan paikallisesti nenän vierustoille ja poskiin, joissa punoitusta eniten on. Omaan silmääni säännöllinen käyttö on vienyt punaisuutta pois ja pienentänyt rosacea-näppyjä silmin nähden! Olen todella tyytyväinen tähän tuoksuttomaan tuotteeseen!3. Hoitavat tuotteet
Pidän öljyjen käytöstä hiusten- ja ihonhoidossa, sillä niitä on niin helppo sutaista tarvittavalle alueelle ja tehot ovat erinomaiset. Käytän niin iholle kuin hiuksillekin kookosöljyä sekä arganöljyä, omani on Nafhan* näpsäkässä roll on -putelissa. Sitä on helppo levittää silmänalusille ja kuiviin kohtiin ja imeyttää ihoon. Laitan usein tämän päälle vielä kosteusvoidetta, jos tarve vaatii.
 
Exuviancen c-vitamiinijauhe* on todella mainio tapa hyödyntää askorbiinihappoa ihonhoidossa. C-vitamiini haihtuu voiteista ja nestemäisistä seerumeista todella nopeasti purnukan avaamisen jälkeen, joten tämä jauhe mahdollistaa sen, etteivät tehot vähene ja jauhetta ripotellaan kosteusvoiteeseen aina vain kulloisellakin kerralla tarvittavan määrän verran. Käytän tätä jauhetta lähes päivittäin joko voiteen tai seerumin kanssa.4. Kosteus- ja silmänympärysvoiteet
Nafhan kosteuttavat voiteet* ovat todella ihania! Niissä on hyvin mieto tuoksu, massa levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Tämä on yksi ainoita luonnonkosmetiikan kosteusvoiteita, joista ihoni ei reagoi. Silmänympärysvoidetta voi käyttää myös suun ympärillä, johon monella yleensä juonteita ajan kanssa syntyy. Pumppupullot pitävät tuotteet hygienisinä ja yhdellä pumppauksella saa tarpeeksi tuotetta yhdelle levityskerralle.*saatu blogin kautta

1 comment:

  1. Mulla tuo Now:n hyaluronimössö ei toiminut ollenkaan! Exuviancen tuotteet on niin parhaita, mulla tuo C-vitsku vielä korkkaamatta, mutta toisen merkin vastaava oli tosi kiva tuttavuus. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...