February 15, 2015

MY 1ST HERMÈS


Muutamissa asukuvissa on vilahtanut beigenharmaa Hermèsin nahkaranneke. Se on nimeltään Hapi 3 ja se kietaistaan ranteen ympärille oman maun mukaan. Tämä on itse asiassa niin pitkä, että se menee minulle myös vyötärövyönä. Rannekkeessa on kaunis palladium-solki, jossa on Hermèsin tuttu H-muoto. Tilasin korun viime vuoden puolella suoraan Hermèsin omasta nettikaupasta ja silloin toimituskulut olivat ilmaiset, tosin taisi olla jokin joulun ajan kampanja. Pidän tästä rannekorusta todella paljon, sillä se on niin minun tyylisenä ja kietaisenkin sen melkein päivittäin ranteeseeni. Nahka ei ole tässä parin kuukauden käytössä mennyt miksikään, joten uskallan suositella korua lämpimästi! Väreinä taitaa olla monta raikasta ja kirkasta kausiväriä mustan, tämän taupen ja valkoisen lisäksi.

Sitten vielä loppuun ystävänpäiväarvonnan voittajat! Tällä kertaa arpaonni suosi anonyymi-Karitaa ja Neeajohannaa, onnea! Laitan teille sähköpostia piakkoin. Uutta arvontaa luvassa taas pian, kiitos kaikille osallistuneille!
SHARE:

5 comments

 1. Oi kun kaunis koru, ihan just sun näköinen ja oloinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, jotenkin tuntui niin omalta tuo väri ja koko koru :)

   Delete
 2. Katsoinkin tuota sinulla ACO:n tilaisuudessa. Hieno! Ja kiva, että tuo on käännettävä. Kaksi korua yhden hinnalla ;) Omani on harmaa/musta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa, hauska juttu :) Ja hei kiitos tiedosta, pyörittelinkin tuota silloin aluksi kätösessäni sillä silmällä, olisiko nurja puolikin käytettävä mutten ollut aivan varman. Ihan mahtavaa!

   Delete
 3. Onpas hyvän sävyinen! Sopii kaiken kanssa :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig