February 6, 2015

PEILIPINTAA JA MICHAEL MONROE

Olin keskiviikkoiltana upeassa Klaus K:n Livingroomissa, jossa pääsimme Synsamin kanssa juhlistamaan alkavaa kevättä ja sen mukanaan tuomia kehystrendejä. Synsamin optikko-stylisti Tuulia Alanen-Brandt esitteli valloittavia silmälasikehyksiä ja stailasi Mikko Leppilammen ja Saimi Hoyerin kolmeen eri tyyliin. Illan aikana estradille astui myös aina yhtä valloittava rock-legenda Michael Monroe, jonka uunituore aurinkolasimallisto julkistettiin pressitilaisuudessa. Mallisto on todella monipuolinen ja ainakin omaan makuuni soveltuva, sillä se sisältää isoja plehoja niin rockhenkeen kuin retrompaankin tyyliin. Taitaakin eräät malliston sinipeiliset pilotit olla tutut Voice of Finlandia katsoville, sillä näitä Miken nenällä näkyneitä linssejä on hänen kertomansa mukaan ihaillut koko tuotantokööri!
 
Itse olen, kuten totesinkin jo, isojen arskojen ystävä. Niitä on tämän vuoden Synsamin valikoimissa useitakin, joista itse iskin silmäni Dolce & Gabbanan hieman neliskulmaisiin tortoise-sävyisiin plekseihin. Dolcella oli useitakin isoja laseja tarjolla ja niiden lisäksi valikoimissa on myös villejä kukkakuoseja ja retroprinttejä erikoisvärityksineen. Silti tämän vuoden aurinkolasimuodin selvä johto on peilipinnoilla ja pyöreillä muodoilla ja toki pintansa pitää Ray-Banin klassiset pilotit. Kevyttä kissamaisuutta on myös tarjolla edellisvuoden tapaan.
 
Silmälasikehyksissä on kevät näkyvissä keveinä rakenteina ja värien vaaleutena. Materiaaliyhdistelmiä on laadittu rohkeasti värikkään muovin ja metallin liittona ja pienille yksityiskohdille, esimerkiksi niiteille on oma paikkansa kauden kehystrendeissä.
 
Millaisista laseista te pidätte? Entäpä onko silmälaseja käyttävillä useammat erilaiset käytettävinä eri tyylien kanssa?

SHARE:

4 comments

 1. Sulla on tilaisuuksia piisannut! Käsiteltiin tätä juuri tänään opinnoissa, hienoja pokia! Tänään olisi jopa kaivannut arskoja!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eivätkö olekin hienoja! Ihanaa, kun aurinko paistoi tänään niin täydeltä laidalta, että toden totta olisivat plehat olleet paikallaan!

   Delete
 2. Vitsit kun kivan oloinen tilaisuus! Hienoja pokia olut tarjolla. Mulla lasit rajoittavat valinnan mahdollisuuksia. Tai eivät ne lasit vaan linssien hinta joka kirpaisee sen verran, että useampia ei ole tullut hankittua. Jos saisin lasit sillä hinnalla, mitä toisen linssin hiominen maksaa (500€) niin varmasti noita olisi useammat. Nyt pysyn yksissä laseissa ja yksissä aurinkolaseissa, valitettavasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä lämminhenkinen ja aurinkoinen tilaisuus! Tuo on tosiaan tyyristä hommaa tuo erikoishionta ja muu, onpas harmillista!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig