February 17, 2015

SPRING WARDROBE

Yksi parhaita vapaa-ajanviettopuuhiani on ehdottomasti vaatekaapin organisointi. Rakastan aivan viimeisen päälle järjesteltyjä kaappeja ja kotini onkin useimmiten sotilaallisessa järjestyksessä. Ah, ihanaa. Aina silloin tällöin on hauskaa purkaa vaatekaapin sisältö ja tsekkailla, onko siellä jotain turhaa tai pimentoon jäänyttä ihanaa. Näin kevään korvalla tekee mieli katsastaa, millaisia keväisiä sävyjä kaapista löytyykään. Oma värimakuni ei juuri muutu, joten kaikki vanhat tutut nuden, beigen ja puuterin sävyt tulevat taas olemaan omia ykkösvärejäni pukeutumisessa tulevanakin keväänä ja kesänä. Odotan jo innolla, että saisin vetää päälleni valkoiset pillifarkut, puuterin värisen sifonkipuseron ja jalkaan nudet korkkarit. Suosikkini kevään asusteita on ehdottomasti kunnon aurinkolasit, jotka ainakin aurinkoisina päivinä voi jo ottaa käyttöön. Niissä on enemmän kevään tuntua kuin missään muussa asusteessa! Oi ihana kevät, tule jo!

Millaiselta teidän omat kevätmuotinne näyttävät?
SHARE:

18 comments

 1. Noi Zaran kuvio kenkät voi vitsit kuinka hienot. Kuinka paljon maksoi ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Hmm, tarkoitatko noita käärmekuosisia kenkuleita? ne eivät ole Zaran, vaan Nine Westin Authority Peep Toet, tilattu merkin omasta nettikaupasta. Taisivat olla aikoinaan tarjouksessa 39 dollaria, jos oikein muistan :) Nine Westilla on I-H-A-N-I-A kenkiä!

   Delete
 2. Tykkään talvisin tummista sävyistä, mutta nyt kevätauringon paisteessa oon myös alkanut katselemaan vaatekaapissa vaaleita sävyjä :) Ja samalla vähän kevyempiä puseroita neuleiden sijaan, ihanaa kun saa kohta alkaa niitäkin käyttämään ilman vilunväristyksiä. Kauniita sävyjä sulla on henkareissa roikkumassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama homma täällä! Voi, kun ei aina paleltaisi, niin voisi käyttää ohkaisempia paitoja ja jopa lyhythihaisiakin vähän kylmemmälläkin kelillä, huokaus...

   Delete
 3. Apuva, mitä ihania kenkiä sulta löytyy ♥_♥
  Mulla kaivautuu kaapista aina kevään tullen räväkän väriset vaatteet :D Mut mulla ei kyllä ole kunnon tyyliä x)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sullahan on ihana tyyli! Räväkkyydestä ekstraplussaa ;)

   Delete
 4. Valkoinen ja beige palaavat ylleni, mitä enemmän mennään kesää kohti. Niiden kanssa yhdistän yleensä sinistä farkkua tai jotain hempeää vaaleanpunaista. ;) Mustaa en käytä kesällä juuri ollenkaan.

  En välttämättä käytä teeppareita ainakaan vielä alkukeväästä, vaan sellaisia 3/4-paitoja.

  ReplyDelete
 5. No tietty niitä OIKEITA VÄREJÄ! :D No ei, menee edelleen kyllä murretutkin, ja musta, mutta kyllä kevät pistää ihmisen sekoamaan värien ja pastellien kanssa. ;)

  ReplyDelete
 6. Mäkin sekoan kevään tullen ja jatkan uskollisesti mustalla linjalla. :D Heeh. Haluaisin käyttää välillä vaaleita vaatteita, mutta en vain osaa. Pastellit ei ole kyllä mun juttu.
  Ihana kenkärivistö ja sotilaallinen järjestys kaapissa. <3 Onko siellä etelässä jo kadut sulina? Täällä ei vielä ole, ihan turha haaveilla kevät- ja kesäkenkien kaivamisesta. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kutakuinkin on maa sula mutta nytkin aurinko helottaa aivan kympillä, joten ei ihme :) Ihana paiste ja keväinen fiilis :)

   Delete
 7. Mua nauratti nämä kuvat, siis ihan vain sen takia kun vertasin omaan kaappiini. Kaikki sikin sokin läjässä ja lytyssä ja mytyssä jaja... Aikaa järkkäilyyn ei ole, välillä tsemppaan ja kaivan lapsen kaapista pois liian pienet vaatteet, sentäs. :D Mulla taitaa olla samat nudet korkkarit, tollasia kärjestä avoinaisia kenkiä olisi kivaa löytää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :) Nuo Clarksin korkkarit ovat niin hyvät jalassa, korko vain saisi olla hitusen korkeampi.

   Delete
 8. Valkoinen, valkoinen ja valkoinen. Tuntunut olevan se ainut väri jota tällä hetkellä hingun. Ja sen seurana turkoosia, se on mulle se varma kevään merkki kun turkoosiin alan kääntyä :) Punainen ja sininen sen valkoisen kanssa, seilorihenkisyyttä siis ainakin itselle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valkoinen on kyllä ihan paras väri ympäri vuoden mutta eritoten keväällä :)

   Delete
 9. Ovatko nuo ihanat Clarksit kenties Clifton bridget tai Arista abet vaiko kenties jotkut muut? Itse olen jo pitempään haikaillut nuden väristen korkkareiden perään, mutta ehkä se juna kohdaltani meni jo, koska nyt (kun olen altivoitunut niitä etsimään) vastaan on tullut lähinnät näkyvällä plato -pohjalla olevia versioita eivätkä ne ole saaneet minkäänlaista innostusta heräämään. :(

  Noin muuten kiitos kivasta blogista, olen säännööllinen, mutta hiljainen lukija. :)

  -Tuulevi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Tuulevi! Kiitos kommentistasi, tuli todella hyvä mieli :) Clarksit ovat Aristat, tilasin ne aikoinaan Amazonista mutta niitä ovat myyneet myös Kookenkä ja Halonen sekä Stokka. Olisiko niissä noita vielä? Clarksin omasta verkkokaupasta, Amazonista sekä Daniel Footwearista kannattaa katsoa myös. Nudeja korkkareita tulee yleensä kesää kohden myyntiin enemmän eli toivottavasti jostain sinullekin moiset löytyisivät :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig