March 20, 2015

CLARE VIVIER / FLAT LEO CLUTCHLeopardikuosi jakaa mielipiteitä tehokkaasti: jotkut inhoavat yli kaiken, jotkut huokailevat ihastuksesta. Omaan silmääni kuviointi on todella kiva pieninä annoksina asusteissa mutta maata laahaava leopardiviittaa en pukisi päälleni. Yksi vanhimmista asusteistani on leopardihuivi, joka on mainio kumppani valkoisen, mustan tai ruskean sävyjen kanssa. Niinpä ei liene kummastus, että ihastuin jo kauan aikaa sitten Clare Vivierin nahkaiseen clutch-laukkuun, jonka pinnassa komeilee leopardikuviointi. Tätä laukkumallia ei ole saanut Euroopan nettikaupoista laisinkaan ja monissa jenkkiläiskaupoissakin on juuri Clare V.:n tuotteiden kohdalla rajoituksen EU-maiden suhteen. Eikö olekin outoa?

Lopulta löysin laukun Suomeen toimittavasta verkkokaupasta ja miltei neljän viikon odottelun jälkeen posti sen vihdoin perille sai. Vaikka aluksi pähkäilin kovasti ja kauan, raaskinko sijoittaa näinkin villiin kuosiin, on laukku valtavan kaunis ja sopivan hillitty yhdistettynä oikein. Materiaali on lehmännahkaa, ja jokainen laukku on uniikki kappaleensa. Sisälle mahtuu paremmin kuin hyvin kaikki päivittäin tarvittavat tavarat ja malli pysyy silti lättänänä. Tykkään kovasti!


In English
Yesterday I finally got this Clare V. Flat clutch in leopard as it was delivered to me after over three weeks of waiting. I really like it and find it very classic and elegant.

SHARE:

8 comments

 1. Oi mikä kaunis yksilö. Jotenkin niin sun näköinen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, se tuntuukin jotenkin omalta :)

   Delete
 2. Löysin blogisi kun googlettelin LV:n speedy laukkua. Ensimmäinen LV:n hankinta edessä ja pähkäilen Evan, Favon ja Speedyn välillä :). Ihana blogi, liityin lukijaksi :)!

  T. Tiina
  http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Tiina, onpas mukava saada sinut lukijaksi! Millaiseen käyttöön laukkua suunnittelit? Jos minulta kysytään, niin noista ehdoton suosikkini on Eva, niin kätevä ja "helppo" laukku, jota itse käytän useita kertoja viikossa :)

   Delete
 3. Täydellinen, MUTTA kultaiset metalliosat!! :/ Miksi, oi miksi taas näin? :D Mä oon etsinyt vastaavaa "karvaista" nahkaclutchia jo varmaan parisen vuotta, mutta kaikissa on noi hiton kultaiset helat. Nöyyyyy...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sellaista se joskus on ;) Sun tarttee tehdä itse, niin saat juuri mieluisen.

   Delete
 4. Hei! Mistä verkkokaupasta tilasit? Olen etsinyt koiren ja kissojen kanssa tätä enkä haluaisi heti lähteä tilaamaan jenkeistä... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Laukkua ei tosiaan saa mistään eurooppalaisesta verkkopuodista, joten tilasin Jenkeistä Revolve Clothingilta. Se oli edullisin ja myös ainoa, joka toimittaa Suomeen. Toimitusaika oli tosi pitkä eli siihen kannattaa varautua. Tulethan kertomaan, mihin lopputulemaan päädyt laukun suhteen :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig