March 18, 2015

OUTFIT / NAVY STRIPES
Bag / Louis Vuitton Neverfull
Necklace / GT
Bracelet / Hermes
Earrings / Marc By Marc Jacobs
Dress / Seppälä

 
Toimistopäivien asusuosikkini on ehdottomasti neulemekko, joka on mukavuudessaan vailla vertaa. Montaa neulemekkosta ei vaatekaappiini kuulu, vain kuvissa näkyvä navy-henkinen, melko klassinenkin mekko sekä musta villaneuleinen kaiffari, joka on aivan liian synkkä näin keväällä. Eilen oli jälleen saatava päälle tämä sailormekko ja mielestäni sinivalkoiseen neuleeseen sopii parhaiten kultaiset asusteet ja ruskeasävyinen laukku.
 
Neverfullista on sanottava sen verran, että nykyisellään hieman harmittaa, etten aikoinani ottanut isompaa kokoa, vaan myyjän miltei pakottavasta GM-koon myyntityrkytyksestä huolimatta pidin pääni ja valitsin tämän MM-kokoisen. Isompi laukku olisi kuitenkin mainio kumppani viikonloppu- ja työreissuille, joilla sulloisin mieluiten kaikki tavarat yhteen laukkuun. Olenkin pohdiskellut isomman koon hankintaa Mono-kuosisena käytettynä, mutta vielä ei ole sopivaa tullut vastaan. Tiedän, tiedän, tämä on laukku, joka varmasti jakaa mielipiteitä kammosta hurmioon mutta itse koen, että tämä on monin puolin niin verraton laukku, että yleisyys ja logokuosin villi huutokin ovat sivuseikka. Ainakin tämän tumman Damier-kuosisen etuna on se, ettei kuluminen juurikaan näy ja laukun paino on minimaalinen verrattuna nahkaisiin laukkuihin.  No, katsotaan, jos eteeni vielä joskus osuu mieluinen GM-kokoinen Neverfull. Mitä olette mieltä te, joilla tuo isompi koko on?
 
 
In English
Here's my outfit from yesterday featuring navy knitted dress, Vuitton Neverfull and some gold jewellery. Best outfit for office days!


SHARE:

13 comments

 1. Onpa kaunis ja raikas mekko, ihanat sävyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinivalkoinen on kieltämättä tosi piristävä ja raikas väriyhdistelmä :)

   Delete
 2. Voi mikä kaunis ja raikkaan värinen mekko! Aivan ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvgasin, että juuri sinä tykkäät ;)

   Delete
 3. Aivan ihana mekko!! Tykkään tosi paljon kaikesta sinivalkoraidallisesta, se on vaan niin raikas yhdistelmä ja toimii aina. Ja tässä viehättää erityisesti tuo vähän paksumpi raidoitus, tosi kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Arvasin, että juuri sinä pidät tästä mekosta ;)

   Delete
 4. Mulla on nimenomaan GM-koko Neverfullista enkä voisi kuvitellakaan itselleni pienempää versiota. GM:än saa niin näppärästi melkein viikonlopun tavarat ja taas niinä päivinä kun mukana tarvitsee kantaa vähemmän, taitan yleensä sivut sisään, joten laukku ei näytä liian hervottomalta. :) Ja tuo mekko, niin ihanan raikas ja kesäinen!

  ReplyDelete
 5. Mulla oli ennen GM NF, mutta myin sen veks kun kyllästyin joka puolella vilisevään väskyyn ihan totaalisesti! :D Se on kyllä laukkuna superkätsä, vetää sisäänsä ihan kaiken, ja mullakin oli just tuossa tummassa damierissa, eli kulumaa ei juurikaan ollut. Se mun Bal ajaa tuon laukun asian nykyään, eikä muuten sekään paina yhtään mittään, niin kepeää nahkaa se on! :) En kuitenkaan usko, että Balin kahvat kestäisivät solkikiinnityksineen sitä sadan kilon painoa, minkä tuon Luiskan luvataan kestävän. :)

  ReplyDelete
 6. Mä katsoin Neverfullin kuvia kuola valuten, sillä mulla on jo pitkään ollut haaveena saada ikioma NF; ehkä Monogram- tai Damien Ebene- versiona. Mä haluaisin ehdottomasti GM kokoisen just sen takia, että tykkään tilavista laukuista :) Mitä maksoit omasta Neverfullista & ostitko sen Espan LV- liikkeestä? Onko se ollut haitta, kun Neverfullissa ei oo vetoketjuu laukun päällä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen, laukku on kyllä aivan omaa luokkaansa käytännöllisyydessään! Hintaa en enää muista mutta se on noussut ostamiseni jälkeen todella paljon irtopocheten vuoksi. Ostin juuri Espan liikkeestä. Kurantit hinnat näet muuten Vuittonin verkkosivuilta :) Vetoketjuttomuus ei haittaa ollenkaan, sivut saa suppuun ja laukkuun tulee muutenkin viskattua niin paljon tavaraa, ettei sieltä mitään tipu :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig