April 4, 2015

HANDS FREE BAGS


Käytän todella paljon Louis Vuittonin Eva-laukkua, joka on loistava arkimenoissa pitkän hihnansa ansiosta. Laukku on ollut minulla viitisen vuotta ja ajoittainen kyllästyminen iskee aina silloin tällöin. Olen välillä katsellut jotain vastaavia laukkuja, siis sellaisia, joita voisi käyttää asun kuin asun kanssa arkena mutta jotka myös taipuisivat clutch-mallisiksi juhlaan. Olen aina ihaillun Chloén Marcie-laukkua sen pienimmässä mallissa mutta se tuskin toimisi juhlalaukkuna muotonsa vuoksi. Toinen vaihtoehto olisi Mulberryn Lily, joka olisi hyvin klassinen ja sopivan kokoinen mutta siitä ei hihnaa saisi irti. Chloélla on myös clutchiksi sopiva rusettikoristeinen laukku mutta siinä ei taas koko ole ihan kaikkein sopivin.
 
Löytyykö sieltä lukijoiden joukosta suosituksia laukusta, jonka siis saisi croos body -mallisesti keikkumaan olalle ja joka taipuisi myös clutchiksi ja joka ihan ehdottomasti kestäisi käyttöä? Entäpä onko Lilysta kokemuksia?
SHARE:

11 comments

 1. Lilylle kyllä täältä ainakin pisteet! Mulla on Lily mustana ja on kyllä ihan mahtava laukku kun soveltuu niin arkeen kuin juhlaan :) Hihnaahan ei tosiaan irti saa,mutta voihan sen piilottaa läpän alle. Silloin tosin sitä jää silti vähän näkyviin mutta oon sillä tavalla käyttänyt sitä clutchina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti suosituksesta! Laitatko siis hihnan piiloon niin, että se jää hiukan näkyviin molempiin reunoihin?

   Delete
 2. Mulla on Lily siinä peruskoossa ja suosittelen sitä kyllä lämpimästi! Loistava niin olkalaukkuna kun cross bodynakin. Hihnaa ei tosiaan saa kokonaan pois, mutta sen saa sujautettua näppärästi laukun sisään, jolloin siitä saa oivan clutchinkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Kestääkö tuo nahka hyvin sadetta tai lunta? Omaa silmää miellyttää eniten pebbled leather mutta vähän mietityttää, jos se imaisee vesisateella pisaroita pintaansa ja siitä jää pysyvät jäljet.

   Delete
  2. Mun laukun nahka on sitä vanhempaa grainy print-mallia ja on Collonil-suihkekäsittelyn jälkeen sietänyt kosteutta ihan hyvin, ainoastaan läpän sisäpuolen mokkanahassa on pari pientä pisarajälkeä tullut. Tietenkin olen laukkua varjellut siten, että ihan karmeimmilla keleillä laukku on jäänyt kaappiin.

   Delete
 3. Hei! Minulla on sekä Eva että Lily, molempia käytän paljon ja tykkään niistä kovasti :) Eva on parempi crossbody-laukkuna, koska on kevyt ja asettuu kivasti paikalleen. Lily on pieneksi laukuksi melko painava. Omani on mustaa paksua nahkaa ja ketju painaa myös. Lily tuo kivasti arkiseen asuun hieman hienostuneisuutta, mistä pidän. Crossbodyna en osaa sitä käyttää vaan nimen omaan olkalaukkuna, näyttää hyvältä sekä lyhyellä että pitkällä ketjulla. Eva on mielestäni monipuolisempi, Lily on tosin tilavampi kuin Eva. Itse olen ihastellut Saint Laurentin pikkulaukkuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suuri kiitos mielipiteestäsi! Olet aivan oikeassa, Lily on tyyliltään Evaa selvästi "dressier", olisiko nyt sitten vaikka elegantimpi näin kotimaisella ;) Ja sitä juuri haluaisinkin. Saint Laurentilla on kauniita pienempiä laukkuja muttei yhtään kriteerini täyttävää. Höh. Guccilta bongasin myös pari kivaa, suosittelen katsastamaan, jos uusi laukku on hakusessa :)

   Delete
 4. Minulta myös suositukset Lilystä. Ikinä en osta kahta samanlaista laukkua, paitsi Lily tietysti löytyy mustana ja oakina ;) eli kertonee paljon..:) Musta versio kestää hyvin sadetta, lunta, säätä ja rajumpaakin käyttöä, ainakin tämä uusi musta eli, vähän röpelöinen nahka. Oak on huomattavasti herkempi kolhuille ja säälle. Eli niissä nahkoissa on eroja.
  Lily on huippu ja sopivan iso-pieni-laukku :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi, Anna M! Okei, hyvä tietää tuo pintakäsittelyasia, noin vähän uumoilinkin. Oletko käsitellyt nahkaa jollain aineella?

   Delete
 5. Moikka Kaima :) Molemmille se perus Collonil suihke käsittely uutena ja sitten kerran vuodessa uusiksi. Oon niin laiska ja huoleton noiden kanssa. Mulle ainaki sopii se musta versio erinomaisesti. Käyttö ei näy muualla kuin naarmuissa postman lockissa. Ja jotenkin se kultakettinki on niin style ja cool <3 ja toki hopeinenkin olis :) Anna M

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella hyvä kuulla, että sopii huolettomaan käyttöön, sillä ainakaan minä en jaksa joka käänteessä olla huolissani käyttöön tarkoitetun laukun kestämisestä. Mä tykkäisin hopeisesta ketjusta mutta se vähän kaventaa värivalikoimaa. Hmm, nyt vain mietintämyssy päähän ;) Kiitos kovasti avusta!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig