April 30, 2015

OUTFIT DETAILS / GREY ALL THE WAYViime lauantain asukuvien ottamiseen oli aivan täydelliset puitteet: loistava kuvaaja, lämmin auringonpaiste ja kiva kuvauspaikka. Päädyimme Janetin kanssa napsimaan asukuvat Annantalon edessä ja onnistuneita kuvia oli niin useita, että olihan ne jaettava kahdeksi kokonaisuudeksi. Harmaata takkiani on ihasteltu niin livenä kuin täällä bloginkin puolella ja harmikseni en sitä enää Mangon valikoimista löytänyt mutta varmasti jotain vastaavaa on tarjolla taas syksyllä. Entiselle harmaata inhoavalle tämä uusi värivalloitus on suorastaan huumaava, niin ihastunut tuohon mainioon väriin olen. Etenkin tämän takin vaaleanharmaa sävy on just jetsulleen hyvä. 

Lopuksi vielä Hurraw-arvonnan voittajan julkistaminen. Arpoja tuli hurjan paljon ja tällä kertaa onni kohtasi nimimerkin Paula(susanna), onnea! Laitetaan taas uutta kivaa arvontaa vapun jälkeen eetteriin, eikös vain? Ja hei, kalenteri kertoo, että nyt on päästy vappuun. Onkos teillä jo suunnitelmat valmiina? Hauskaa ja riehakasta työväen juhlaa kaikille!

SHARE:

11 comments

 1. Näyttääpäs kyllä kuvat ihan jees... mikää loistava kuvaajaa.. täys amatööri :D Mut ihana että kelpaa ja oli kyllä niin kivaa. Sua oli niin helppo kuvata ♥
  Vappusuunnitelmat... kotona pieruverkkareissa :D Otan ihan vaan chillisti.
  Nähdään muru taas pian ♥

  ReplyDelete
 2. Nii, Glada Vappen ♥ Hyvvee vappuva ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän, sä olet todella taitava kuvaaja! Chillille iso plussa ja ihanaa vappua teillekin <3

   Delete
 3. Kaunis <3
  Täällä vähän samat vappusuunnitelmat kuin Janetilla, oma sohva ja jos oikein hurjaksi heittäytyy niin lasi viiniä :) Kivaa vappua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiia <3 Kuulostaa niin hyvältä! Sama meno täälläkin :)

   Delete
 4. Oi miten ihanat kuvat <3
  Hyvää vappua <3

  ReplyDelete
 5. Ihana kaulakoru saapui tänään perille, kiitos siitä! Iloista vappua sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva, että tykkäsit :) Hauskaa vappua!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig