May 22, 2015

GIRLY STYLEHei vaan kaikki uudet ja vanhat lukijani! Näin usean vuoden bloggailun jälkeen ajattelin hieman ynnäillä, mistä Girly Style -blogissa on oikein kyse ja miten sitä voi seurata. Blogin takana hääräilen minä, Anna. Olen koulutukseltani filosofian maisteri, luonteeltani esteetikko, herkuttelija ja fiilistelijä ja sarkasmin valveutunut kannattaja. Asun minulle todella rakkaassa Helsingissä ja päiväni kuluvat trendikkäästi ilmaistuna officella tai kuten härmäläiset sanovat, toimistotyössä. Iltaisin vispaan vaihteen kohti tärkeintä blogivempaintani eli kameraani ja ah, niin rakasta valokuvausharrastusta, muotihöpsötyksiä, kosmetiikkaintoilua ja näistä aineksista kokoan aina jotain hauskaa tänne blogin puolelle. Joskus kiskon aviomieheni ulos kodin lämmöstä kameran taakse tekemään tuikitärkeää ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä: vaimonsa asun valokuvaamista. Hauskaa se yleensä on ja nauru on herkässä sekä kameran edessä että takana.

Blogi on minulle tärkeä harrastus, itseilmaisun keino, omien mielenkiinnonkohteiden käsittelypaikka ja sosiaalinen korneri, jonka kautta olen päässyt tutustumaan teihin, maailman parhaimpiin lukijoihin!  Elämässäni on toki paljon muutakin kuin vain kiiltäviä kynsilakkaputeleita ja asukokonaisuuksien miettimistä mutta sellaiset jäävät blogin ulkopuolelle. Täällä nimittäin fiilistellään kaikkea kaunista, hifistellään vaatteiden ja eritoten asusteiden suhteen, nautitaan elämän pienistä arkisista iloista, jotka ovat tosiasiassa niitä suurimpia. Minulle arjen luksus ei sijoitu huvijahdin kannelle samppanjalasi kourassa satasen seteleiden heilutteluun, vaan jokaiseen päivään, jonka saan elää ja olla juuri tässä, missä nyt olen.
Girly Style sai alkunsa yli kolme vuotta sitten, kun totesin, että tätä haluan itsekin kokeilla. Takkuisen alun jälkeen homma sai tuulta alleen puhurin lailla kesällä 2012 ja tässäpä sitä ollaan saman viiman pyörteissä yhä. Olen halunnut pitää postaustahdin tasaisena alusta saakka ja uusia julkaisuja tulee noin 3-4 kertaa viikossa. Onko se sitten liikaa tai liian vähän, tiedä häntä, mutta se sopii minulle ja toivottavasti teillekin. Kertokaahan! Minulle tärkeintä bloggaamisessa on aina ollut vuorovaikutus ja se, ettei tarvitse tyhjille seinille höpistä. Monesta lukijasta on tullut tuttuja ja kuulisin mielelläni teistä lisää! Kertokaahan jotain itsestänne ja linkkailkaa blogejanne, jos sellaisia pidätte. Haluaisin ehdottomasti tutustua teihin paremmin ja olisi mukava kuulla, mikä blogissani teitä kiinnostaa!
Blogillani on mielettömän hieno joukko lukijoita ja haluan muistuttaa kaikkia, että vanha kunnon Blogilista lopettaa toimintansa kuun vaihteessa. Sen jälkeen blogiani voi seurata Bloggerissa tai Bloglovinissa. Myös Indiedaysin sivuilta pääset lukemaan blogiani. Toivon, että kaikki halukkaat liittyvät lukijoiksi ihan virallisestikin, sillä näin löydän näppärästi myös teidän blogienne pariin.
Kiitos teille kaikille, kun olette mukana tekemässä tästä blogista sitä, mitä se on. Olette aivan huippuja!
In English
This is what Girly Style is all about. If you like these pics, you're definitely going to love my blog. You can follow my blog via Bloglovin or Blogger. Feel free to leave a comment or two!
SHARE:

10 comments

 1. Sinulla on sana hallussa. Mainio postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti, Jenna! Tulipas tosi hyvä mieli kommentistasi :) Aurinkoista perjantaita!

   Delete
 2. Muistanko väärin, että sinulla oli blogi ennen tätäkin? Kamalaa miten aika menee äkkiä, minä olen ollut aina matkassa, välillä kommentoinut enemmän, välillä vähemmän. Ihanaa viikonloppua Anna! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole ollut koskaan muita blogeja, tämä on ainokaiseni :) Kiva, kun olet ollut alusta saakka mestoilla. Superia viikonloppua!

   Delete
 3. Olet ihana bloggaaja myös siinä mielessä, että olet yksi niistä harvoista, jotka osaavat suomen kieliopin... Koska itse satun olemaan melkoinen kielipoliisi, näen heti punaista, jos jokin erikseen kirjoitettava sana (esim. alun perin) on kirjoitettu yhteen ja päinvastoin! Myös pilkkuvirheet saavat ärsyyntymään.

  Blogisi on mainiota luettavaa sen monipuolisuuden takia. Myös kuvasi ovat aina todella tunnelmallisia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kaunis, Erika <3 Tuli niin hyvä mieli ja samaan hengenvetoon haluan myös kiittää sinua kommentoinnistasi. Se saa aina hymyn huulille :)

   Delete
 4. Kiitos ihanasta blogistasi! Sinulla on ihana tyyli ja postauksiasi lukee mielellään niiden monipuolisuuden ja kauniin ulkoasun takia :). Saisinko tiedustella, että mitä olet lukenut pääaineena? Jos kaikki menee hyvin, niin valmistun itse filosofian maisteriksi historian puolelta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti kommentistasi! Onpas ilahduttavaa kuulla, että tykkäät :) Pääaineeni oli suomen kieli ja sivuaineena luin kotimaista kirjallisuutta. Historia onkin todella mielenkiintoinen ala, wau! Missä vaiheessa opintojasi olet? Tsemppiä opiskeluun, muista nauttia siitä :)

   Delete
  2. Kiitos! Ehkä pääaineellasi on ollut osaa hyvään kielioppiisi, mitä edellisessä kommentissa kehuttiin ;). Vasta ensimmäistä vuotta lopettelen, mutta tästä eteenpäin :).

   Delete
  3. Haha, toivottavasti ;) Ai että, ihan mahtavassa vaiheessa olet! Välillä iskee suuri haikeus omia opiskeluaikoja miettiessä, oli se niin hienoa aikaa kaikkinensa.

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig