June 10, 2015

KAMPAAMO PIN UP JA HIUSMUODONMUUTOS

Edellisestä kampaamokäynnistäni oli kulunut melkein päivälleen kolme vuotta kun vihdoin aika ja minä olimme kypsiä muutokseen. Kipitin innossani läpi keskustan kohti Tehtaanpuiston laidalla sijaitsevaa punavuorelaista Pin Up -kampaamoa. Suorastaan jännitin mutta pelot hälvenivät nopeasti ammattitaitoisen Harrietin käsittelyssä. Hän tarkasteli hiusteni kuntoa ja millainen toimenpide niille olisi mahdollista tehdä. Toivoin, kuten melkein kaikki pitkähiuksiset läpi maailmanhistorian, etten koko pituudesta joutuisi luopumaan, vaikka kuivaa latvaa oli syytäkin karsia ja että omaa tummaa väriäni hieman elävöitettäisiin balayage-raidoilla. Lopputuloksen halusin vaatimattomasti olevan yhdistelmä rentoa hienostuneisuutta ja hillittyä näyttävyyttä. Ah, mitä suuruudenhullutta! Harriet kuitenkin ymmärsi heti, mitä ajoin takaa ja istuin luottavaisin mielin tuolissani, nautiskelin herkullisesta cappuccinosta sekä Pin Upin rennosta ja mutkattomasta tunnelmasta. Harrietin kanssa tuli pälätettyä vaikka mistä maan ja taivaan välillä ja melko nopeasti aiemmat huonot kampaamokokemukset alkoivat unohtua.


Hiuksiini laitettiin hyvin ohutta raitaa latvoihin, osa alkamaan alempaa, osa korvan yläpuolelta, jotta lopputulos olisi mahdollisimmat eloisa ja luonnollinen. Olimme yhtä mieltä siitä, että hyvin kylmä oma hiusvärini saisi kaverikseen yhtä kylmän mutta hieman vaaleamman ruskean raidoituksen. Projekti aloitettiin sillä, että Harriet nappaisi vajaan 10 sentin matkalta pois lirpakkeeksi kutsumani muuta pituutta ohuemman hännän, joka johtui alempien ja päällimmäisten hiusten välillä olevasta pituuserosta. Olin valmistautunut siihen, että tällä kertaa lähtevät kaikki huonokuntoiset latvat pois ja saisin vihdoin suhteellisen tasapituiset hiukset. Näin yleisilmeestä tulisi tuuheampi ja terveempi eli juuri ne kriteerit täyttyisivät, joita eniten hiuksilta haluan. Raidoittamisen ja lopuksi vielä sävyn taiton jälkeen Harriet tasasi pituudet ja vaikka pituutta lähtikin, en voisi olla tyytyväinen. Tasaus teki niin suuria ihmeitä, että olen kampaamokäynnistäni saakka ollut aivan hiushurmiossa. Näissä alla olevissa ennen-kuvissa suurin häntä on jo leikattu pois ja no, ovathan nuo kutrit silti aika pitkät ;)


Pituuksissa oli jäätävä punerrus muistona keväisestä diy-balayage-kokeilustani. Onneksi se sai lähtöpassit, kiitos saksien ja ammattilaisen tekemän värjäyksen. Pidän uudesta pituudesta ihan älyttömästi ja sävy on juuri sitä, mitä halusin. Balayage-tekniikka mahdollistaa sen, ettei ylläpitoa varsinaisesti tarvita, sillä siinä on valmiiksi uloskasvanut look. Juurikasvusta ja muusta ei siis tarvitse olla huolissaan! Ensimmäistä kertaa vuosiin on sellainen olo, ettei tarvitse säätää ja vääntää hiuksien kanssa, jotta ne näyttäisivät kivalta. En halua yltyä käyttämään ylisanoja mutta tykkään hiuksistani niiiiin paljon. Se on iso saavutus se. Ja millainen lopputulos on? No, tällainen.


Lopputulos on todella luonnollinen mutta kuitenkin mielenkiintoinen ja eloisampi kuin aikaisemmin ja mustan vaatetuksen ystävänä hiukset tuntuvat juuri sopivan sävyisiltä ilman, että koko habituksesta tulee liian tummanpuhuva. Olipa mahtavaa löytää kampaaja, joka ymmärsi täysin, mitä haluan. Voin siis lämpimästi suositella Kampaamo Pin Upia ja Harrietia ja hän halusi tarjota teille lukijoilleni 10% alennuksen kaikista värjäyksistä kesä-heinäkuun ajan, mainitse vain blogini aikaa varatessasi. Suosittelen lämpimästi häntä siksi, että näin tyytyväisenä en ole koskaan poistunut kampaamosta. Kiitos ihana Harriet!

Kampaamo Pin Up Hair, Sepänkatu 9, 00150 Helsinki. Ajanvaraus joko netissä tai puhelimitse 040 963 6557.


Yhteistyössä Pin Up Hair
SHARE:

6 comments

 1. Luottokampaaja on joka tytön paras kaveri! Liputan erityisesti tolle tasapaksulle ja terveelle latvalle, way to go, Anna. Eiks kannattanutkin luopua lirusta? :) Pituus ei siitä juurikaan kärsi, mä oon huomannut saman viimeisen vuoden aikana, kun oon antanut Emilian ottaa latvasta melkein viis senttiä joka kerta siellä käydessäni, ja silti toi reuhka tuntuu vaan pitenevän koko ajan! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti :) Hiukset tosiaan tuntuvat kasvavan hurjan nopsaan, joten kunnon pätkäisy teki vain hyvää :)

   Delete
 2. Upea lopputulos! Sopii sulle ihan mahtavan hyvin!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig