June 5, 2015

SOKERILLA SILEÄT SÄÄRET + ALENNUSKOODI LUKIJOILLE

Näin kesän alussa moni nainen kohtaa tutun ongelman: sileät sääret ovat asusteista paras mutta ne eivät suinkaan ole itsestäänselvyys. Niiden eteen saa nähdä vaivaa, pahimmillaan päivittäin. Toiset ratkaisevat asian verhoamalla jalkansa pitkälahkeisiin housuihin, toiset sheivaamalla kinttunsa joka päivä mahdollistaakseen säärien paljastamisen. Itse olen suhteellisen tummapigmenttisenä naisihmisenä kuulunut aina jälkimmäisiin, sillä pidän kesäaikaan paljon lyhyitä helmoja ja mikromittaisia shortseja. Halusin kuitenkin tänä kesänä helpottaa arkeani merkittävästi ja niinpä päädyin tutkimaan muita mahdollisia karvanpoistotapoja rasittavan sheivauksen tilalle. Sokerointi kuulosti vaihtoehdoista parhaalta ja vaikutuksiltaan kestävimmältä tavalta päästä eroon epätoivotusta karvailmiöstä ja innostuin asiasta siltä istumalta.

Pääsin tutustumaan tähän todella suosittuun karvanpoistomenetelmään hurmaavassa Kauneushoitola Ivy Beautyssa, joka sijaitsee Vallilan Kangasalankadulla helppojen kulkuyhteyksien päässä. Kyseessä on täyden palvelun hoitola, joka tarjoaa luksusta arjen keskelle erilaisin hoidoin. Heidän valikoimistaan löytyvät sokeroinnin lisäksi esimerkiksi ripsipidennykset, ehostukset, kasvo- jalka ja käsihoidot sekä kynsien geelilakkaus vain muutamat hoidoista mainitakseni. Mikäli teitä kiinnostaa kokeilla sokerointia, on teille lukijoilleni luvassa huikea etu Ivy Beautyn palveluista postauksen lopussa!


Ivy Beautyn Sanna otti minut, innokkaan sokerointinoviisin, osaavaan hoitoonsa. Sanna on kokenut kosmetologi ja sokerointi onkin hänen ja Jennin pyörittämän kauneushoitolan suosituimpia palveluita. En ihmettele, sillä näin jälkikäteen siloisia jalkojani ihaillessa en voi muuta kuin ihmetellä, miksen ole tutustunut sokerointiin jo vuosia sitten. Sokerointi on miellyttävä karvanpoistomenetelmä, joka soveltuu kaikille ihoalueille, esimerkiksi jaloille, käsille, bikinialueelle ja kainaloille. Sokeri on puhdas ja hygieeninen luonnontuote, jolla voidaan toistuvien hoitojen avulla vähentää karvankasvua merkittävästi. Kuulostaa hyvältä, eikö totta?


Sokerimassa levitetään iholle pieni alue kerrallaan. Massa kiskaistaan pois iholta karvojen luonnollisen kasvusuunnan myötäisesti, jolloin se poistaa karvat juurineen eivätkä ne katkeile. Samalla massa poistaa kuolleen ihosolukon, mikä takaa sileän ihon viimeistä piirtoa myöden. Sokerointi on iholle hellä toimenpide eikä kipua tuntunut jalkoja operoidessa ollenkaan. Kainaloni saivat myös sokerointihoidon ja niiden kohdalla nipistelyä tuntui, onhan kyse melko herkästä paikasta. Epämukavuutta on kuitenkin turha pelätä: sokerointi on todella nopea toimenpide ja lopputulos sen arvoinen!

Sokerointia suositellaan tehtäväksi sarjoissa, jolloin karvankasvu hidastuu ja karvat ohenevat. Hyvä väli alkuun on 3-4 viikkoa ja sen jälkeen tarpeen mukaan. Aion palata myöhemmin kesällä kertomaan kuulumisia hoidon etenemisestä!

Vielä lopuksi jo mainitsemani alennuskoodi, jonka ihanaiset Ivy Beautyn tytöt halusivat lukijoilleni tarjota. Saatte 20 % alennusta ensimmäisellä käyntikerralla kaikista sokerointihoidoista Ivy Beautyssa, kun mainitsette varausvaiheessa koodin Girly Style. Kauneushoitola sijaitsee aivan Hämeentien kupeessa osoitteessa Kangasalantie 2, 00550 Helsinki, ja aikoja voi varata netissä tai puhelimitse 0400-305557. Ivy Beautyn Facebook-sivut löytyvät täältä ja sieltä näkee aina ajankohtaisia tarjouksia ja muuta kivaa!


(Postaus toteutettu yhteistyössä Kauneushoitola Ivy Beautyn kanssa.)
SHARE:

4 comments

 1. Sokerointi ei siis satu? Olen nimittäin todella herkkä enkä kestään yhtään ylimääräistä kipua... :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tietystikään pysty kaikkien puolesta sanomaan mutta minua ei jalkojen sokerointi sattunut ollenkaan, vaikkei kipukynnykseni mikään järin korkea olekaan :)

   Delete
 2. Tuota voisi kokeilla bikinialueelle. :D Itse poistan epilaattorilla ja se kyllä kirpaisee joka kerta.
  Harmi, ettei omiin sääriin ole mitään mahdollisuutta, koska karvat on niin hennon ohkasia, että sen jälkeen on jalat täynnä punaisia tulehtuneita karvatuppia..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, musta epilointi on ihan kamalaa :D Ei vaan pysty. Sä olet jo valmiiksi niin onnekas noiden jalkojesi kanssa! Toinen on sävel näissä koivissa :/ Suosittelen silti kokeilemaan, minulla nuo punoittavat tupet on ongelma sheivauksen kanssa mutta tällä hetkellä ei ole moisista tietoakaan :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig