June 23, 2015

TALLINNAN HOTELLIVINKKI / RADISSON BLU SKY

Radisson Blu Sky on varma valinta, mikäli Tallinnan reissun hotelli on vielä mietinnässä. Olemme yöpyneet hotellissa muutamia kertoja aiemmin ja pitäneet hotellista paljon, joten se oli selvä valinta tälläkin kerralla. Hotellin sijainti on ihanteellinen, aivan kaupungin keskustassa. Se piirtyy taivaanrantaan 24 kerroksensa komeudella ja maisemat hotellin panoraamaikkunoista ovat upeat.


Huoneita on peräti 280 tässä vastaremontoidussa rakennuksessa ja huoneet ovat tilavia ja hyvin moderneja. Huoneissa varustelutasoja on useita aina hienostuneista standard-huoneista hienoihin sviitteihin, jollaisesta yllä olevat kuvat ovat. Me yövyimme business -tasoisessa huoneessa, kuten aina aiemminkin ja isot ikkunat antoivat maiseman kauniin Tallinnan ylle, vuode oli valtava ja sisustus todella tyylikäs. Olen aina hyvin tarkka hotellin valinnassa, joten uskallan suositella todella lämpimästi Blu Skyta muillekin kaltaisilleni valikoiville hotelliyöpyjille!Hotellissa on terveys- ja kuntokeskus sekä Babor Beauty Spa suomalaisine saunoineen aivan hotellin ylimmässä kerroksessa. Kuntokeskus palvelee 7. kerroksessa vuorokauden ympäri, joten kuntoilemaan pääsee vaikka keskellä yötä, jos aamukolmen lihaskuntotreeni on matkailijan must have. Kokoustilat sopivat suurellekin joukolle ja ne on sisustettu aivan viimeisen päälle.Dataajat on huomioitu ilmaisella wifillä, mikä ilahdutti tätäkin bloggaajaa suuresti. Buffet-aamiainen vie kielen mennessään, sillä valinnanvaraa on paljon ja nälkäisenä ei tarvitse poistua paikalta. Se onkin suurin syy, miksi tämä hotelli on meille aina ykkönen, aikamoisia herkkusuita kun olemme. Kahvit tuodaan suoraan pöytään ja noutopöydästä voi käydä hakemassa lämmintä aamiaista sekä esimerkiksi hedelmiä, croissantteja, puuroa ja erilaisia juustoja.


Hotellissa on useita ravintoloita, joista näyttävin on ehdottomasti hotellin ylimmässä, 24. kerroksessa sijaitseva Lounge 24 -baari. Tyylikkään Loungen ikkunoista voi ihailla keskiaikaista Tallinnaa ja nautiskella samalla lasillisen verran kuplivaa. Loungessa on myös ulkoterassi, johon pääsee fiilistelemään viehättäviä maisemia 90 metrin korkeudessa katutasosta.Kiitos vielä kerran Radisson Blu Skylle majoituksesta!

Thank you Radisson Blu Sky for a lovely stay at Tallinn!

Radisson Blu Sky sijaitsee osoitteessa Rävala Puiestee 3 , 10143 Tallinna
SHARE:

1 comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig