July 21, 2015

HEHKUVA IHO / GLOWY SKIN


Pidän meikistä, joka on suhteellisen luonnollinen mutta jossa nenänpielien punertavuus, verisuonien sinertävyys ohimoilla ja violetinkukertavat silmänaluset peittyvät, ihosta tulee tasaisen värinen mutta lopputulos on "my skin but better". Olen ollut pitkiä aikoja käyttämättä mitään meikkivoidetyyppistä ja pärjännyt peiteaineella. Se ei ole kuitenkaan ollut aivan ideaali tuote yksinään, vaan olen kaipaillut jotain kuivalle iholleni sopivaa hyvin ohutta ja läpikuultavaa voidetta, jonka saa levitettyä nopeasti ilman pelkoa suurista rajoista ja rannuista. Supervaalea ihonväri antaa vielä oman haasteensa tuotteen löytämiseen. Sain viime viikolla Lumenelta ylläripaketin, jossa oli heidän upouusi meikkivoiteensa suojakertoimellinen Nude Perfection Glow Foundation. Ilahduin, sillä peittävyysasteeltaan tämä on 1, kun esimerkiksi Lumenen Blur on jo 4-asteinen. Se sopii siis kohdallani paremmin ilta- ja juhlakäyttöön ja tällainen ohut ja kevyt voide jokapäiväiseen käyttöön. 

Syksyn meikkitrendeissä ykkösjuttuna on tällä kertaa hehkuva iho pitkään jatkuneen mattaisen nudeilun jälkeen. Meikki saa olla kuultava ja mikä sopisikaan sen paremmin sykyn kuulauteen kuin kosteuttava ja ihon oman sävyn läpipäästävä kuulas voide. Voiteen keveys sopii ainakin omalle kuivalle ja kuivuuttaan helposti hilseilevälle iholleni ja se tosiaan on helppo levittää aamulla silmät sirrissä. Levitän voidetta beauty blenderillä ja lopputulos on todella tasainen, jee! Ja kuten kuvista näkyy, eivät auringonsäteet ole saavuttaneet kasvojani, siitä pidän huolet nyt ja aina, joten vaalein sävy sopii kalvakalle iholleni. Kuvissa minulla ei ole muuta meikkiä kuin tätä Nude Perfection Glow'ta. Meikkivoide tulee kauppoihin elokuun aikana, suosittelen kaikkia kaltaisiani helpon ja kuulaan meikin ystäviä kokeilemaan!

Ja vielä loppuun edellisen arvonnan voittajan huhuilu: Tawunen, olen laittanut sinulle pari sähköpostia voitostasi ja toivoisin sinulta vastausta pikapuoliin :)

In English
I tested this new foundation from Lumene. It is the Nude Perfection Glow and it gives a dewy, glowy skin. It's very light and the lightest shade is perfect for my pale skintone. 


(Meikkivoide saatu Lumenelta)

SHARE:

7 comments

 1. Vaikuttaa kivalta! Lumenelta on löytynyt nyt yllättävän toimivia meikkivoiteita kuivallekin iholle :)

  ReplyDelete
 2. Näyttää tosi freesiltä! Onkin ollut tosi vaikea löytää suojakertoimellista, kevyttä, mutta hieman tasoittavaa voidetta. :)

  ReplyDelete
 3. Oih, sun iho on niin kuultava! Vähän oon kade, tää paukuranaama kun tarttee kunnon tökötit näyttääkseen vähänkään siedettävältä.

  ja sori tästä kommenttitulvasta :D Pitkästä aikaa katsos :D

  ReplyDelete
 4. Ääää, mitä mä teen väärin?? :-D Oon nyt lukenut tästä vain positiivisia arvioita, mut mulla on ollut ko tuotteen kanssa vähän kivinen alku. Kirjoittelinkin omaan blogiin asiasta..

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig