July 26, 2015

OUTFIT / RED


Bag / Saint laurent wallet on chain
Jeans / Vero Moda
Shirt / 2nd hand
Watch / Michael Kors
Sunnies / Mango


Näin tämä koko kuusi viikkoa kestänyt lomani on ohi ja huomenna koittaa paluu normaalin arjen pariin. Lomalla on aina kivaa mutta odotan mielihyvin rutiineita ja työjuttuja. On oikeastaan aika mukavaa päästä kiinni tuttuun ja turvalliseen. Onneksi kesää sentään on jäljellä vielä yli kuukausi, joten laitetaanhan kollektiivinen peukku pystyyn, että saadaan vielä hienoja kesäpäiviä elokuulle, eiks jeh? 

Lapsena ja nuorena koulun starttaaminen syksyllä tarkoitti aina jonkinlaista uutta alkua. Oli niin kiva suunnitella asuja (kyllä, tein sitä jo yläasteella...), miettiä kampauksia, tapahtumia ja tekemistä, joita kouluun paluu toisi tullessaan. Oli se koulunkäyntikin ihan kivaa siinä sivussa. Joka tapauksessa vastaavaa tunnetta ei ole ollut enää vuosiin, vaikka vielä yliopistossa säntillinen syyskuun alun lukukauden avaus käynnisti syksyn samalla tavoin kuin koulussakin. Sen sijaan työelämässä syksy ei ala vielä loman loputtua, ehei, ellei loma sitten sijoitu elokuulle. Olen antanut itselleni luvan miettiä syksyjuttuja vasta elokuun loppupuolella, sillä syksyä kuitenkin kestää aina sata kertaa kauemmin kuin kesää ja sitä ehtii fiilistellä ihan tarpeeksi. Niinpä huomenna on tarkoitus jatkaa kesäistä linjaa ainakin pukeutumisen suhteen! Valkoiset housut ovatkin yksi vaatekappale, joka tulee varmasti olemaan vielä monen monta kertaa osana asua, sillä se tuo sopivaa keveyttä kokonaisuuteen. Tässä kuvien asussa halusin yhdistää hyvin yksinkertaiset värit, mustan, valkoisen ja punaisen ja mielestäni lopputulos oli aika kiva ja simppeli. Punaista näkee päälläni harvoin, jotenkin se pelottaa pientä kulkijaa mutta joskus vain on sellainen olo, johon tuo voimakas ja räikeä väri passaa. Millainen suhde teillä on punaiseen, nou vai jei?

Ja hei, muistattehan, että minut löytää Instagramista GIRLYSTYLEBLOG-nimellä, tervetuloa seuraamaan!


SHARE:

12 comments

 1. Kaunis asu, miellyttää todella paljon väriyhdistelmä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jokin tuossa perusvärien yhdistelyssä kyllä toimii :)

   Delete
 2. Oi mikä kaunis kokonaisuus. Punainen on vahva ja kaunis väri josta pidän valtavasti! <3

  ReplyDelete
 3. Tykkään punaisen murretuista sävyistä, varsinkin viinin- ja vaaleanpunainen kuuluvat lempiväreihini. :)

  ReplyDelete
 4. Kaunis räiskyvä punainen! Mukavaa työviikon alkua!

  ReplyDelete
 5. Mielettömän upea asu <3 ja ihanat kuvat! Ottaisin niin mielleäni tästä asusta kaikki osaset myös itselleni, tuo Saint Laurentin laukku on aina vaan niin tyrmäävän kaunis :)

  Olen itse ollut kaksi viikkoa lomalla, ja nolo tunnustaa, että tänään sanoin ekaa kertaa miehelle, että voisin vaikka mennä töihin ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, olipas ihanasti kommentoitu :) Nyt kun ensimmäinen työpäivä on taas takana tuntuu, ettei poissa olisi ollutkaan :) Ihana arki ja rutiinit!

   Delete
 6. Mikä kaunotar! ♥ Sulle sopii punainen ihan hitsit hyvin. Ja tuo laukku... ♥_♥
  Joo, tää töihinpaluu olikin lopulta ihan ok. Pääsin tänne välillä lepäämään, remonttia karkuun :D Ja pääsee tosiaan niihin rytmeihin kiinni.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig