July 6, 2015

SAINT LAURENT CHAIN WALLETSynttäripaketista paljastui Saint Laurentin Chain Wallet mustana. Mietin tämän ja puuterin värisen välillä mutta tämä vei heittämällä voiton upeilla hopeisilla yksityiskohdillaan. Laukku on todella tilava ja monikäyttöinen, sillä siitä saa tuon pitkän ketjuhihnan pois tai sitten sen voi kääräistä lyhyemmäksi. Eniten käyttöä tällä on varmasti cross body -tyylisesti kannettuna, sillä niin saa pidettyä ködet vapaina ja laukun hihna on todella sopivan pituinen. Tätä vähän epäilin, sillä luin ketjun olevan liian lyhyt minua 15 senttiä lyhyempien käytössä mutta tällle 174-senttiselle pitkäselkäiselle pituus on oikein passeli. Ruumiinrakenteella on selkeästi suuri merkitys tässä. Kaiken kaikkiaan laukku on juuri sitä, mitä toivoinkin ja nahka tuntuu todella jämäkältä ja kulutusta kestävältä. 

In English
My new Saint Laurent Chain Wallet in action! It's balck calf leather with the chevron pattern and silver hardware. It's a stunner and so elegant.
SHARE:

11 comments

 1. Kaunis laukku ja niin monikäyttöinen! :)

  ReplyDelete
 2. Kaunis! Minkä hintainen tämä on ja mistä tilasit? Kiitos jo vastauksestasi💕

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tilasin suoraan Saint Laurentin omasta verkkokaupasta ja siellä näkyy kaikkien tuotteiden hinnat :)

   Delete
 3. Kaunis uusi laukku! Kivaa uutta viikkoa!

  ReplyDelete
 4. Voi miten kaunis laukku ja asu myös!

  ReplyDelete
 5. Tää on hauska! Hei miks muuten myit aikanaan veks sen Tsänelin WOKin? Mietin itse sitä jossain kuosissa seuraavaks tsäneliks, ja oon kattonut vaan ylistäviä arvosteluja siitä netistä. :) Kerrohan muutenkin vähän sun fiiliksiä siitä, jos vaan suinkin jaksat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Syitä oli monia, (voin sulle joskus kertoa tarkemmin) mutta mm. laukun koko oli vähän liian pieni, vaikken paljon kampetta sinne laittanutkaan. Toinen syy oli hihnan pituus, joka laski laukun aika alas lantiolle. Jotenkin laukku ei vain tuntunut kaikenkaikkiaan omalta.

   Delete
 6. Ihana laukku, tosi ihana. Mut en voinut olla huomaamatta tuota upeaa hametta. Tykkää tää molemmista :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig