August 25, 2015

5 MINUUTIN HEHKUVA ARKIMEIKKIOlen monesti todennut, etten halua arkiaamuisin käyttää liikaa aikaa nassun puunaamiseen ja hiusten kähertämiseen, vaan vedän mutkat suoriksi ja hoidan omasta mielestäni pakolliset toimenpiteet hyvin pikaisesti. Todellisena kiireaamuna laitan vain kulmat kuosiin, poskipunaa tuomaan eloa kasvoille ja peitän tummat silmänaluset sekä punaiset nenänpielet. Jos kuitenkin haluan panostaa edes hiukan, on kokonaisuus seuraavanlainen.

1. Levitän kosteuttavan seerumin ja kosteusvoiteen jo hyvissä ajoin ennen meikkiä. Yleensä tässä välissä nautin hitaasti aamukahvin peiton alla ja sen jälkeen pukeudun. Siinä ajassa kosteusvoide on jo imeytynyt eikä rullaile meikkiä tehdessä.

2. Levitän meikkivoiteeni (Lumene Nude Perfection Glow) sormin suoraan kasvoille ja lisään hieman peittävämpää meikkivoidetta (Lumene Blur) silmänalusille ja nenänpieliin. Levitän kaikki Beauty Blenderillä, joka ainakin itselläni on ihan Holy Grail -tarvike meikinteossa. Lopputulos on tasainen ja levitys supernopea. Meikkivoiteeni on todella kevyt, joten sen saa myös siksi levitettyä nopeasti ilman turhia rantuja. Painelen lopuksi hieman väritöntä irtopuuteria niihin kohtiin, joissa meikkivoide saattaa liikkua eli silmänalusiin ja nenään. Muualle en kuivaihoisena kärsi laittaa puuteria ollenkaan.

3. Teen kulmat Lumenen kulmäkynällä, joka on kuulunut suosikkituotteisiini jo melkein 10 vuotta. Nyt kesän aikana olen löytänyt vielä paremman kulmatuotteen, josta teen oman postauksensa. Tämä kynä kulkee kuitenkin aina mukana pienen kokonsa vuoksi. 

4. Luomille laitan luomaripaletilta (Yves Rocher) kullanhohtoista ja pronssista ruskeaa väriä. Vaaleaa silmän sisänurkkiin ja pronssia ulkonurkkiin sekä luomivakoon. Nämä helmiäiset luomarit levittyvät todella helposti ja pysyvät rasvoittuvillakin luomilla keskivertoa paremmin. Kovassa kiireessä laitan koko liikkuvalle luomelle ja luomivakoon tuota pronssista, jolloin häivyttelyyn ei suttaannu turhaan aikaa.

5. Harjaan ripsaria (MaxFactorin Masterpiece Max) ripsiin ja viimeistelen meikin joko aurinkopuuterilla tai poskipunalla, yleensä jälkimmäisellä, sillä se tuo omille kasvoille raikkautta arskapuuteria tehokkaammin. Jos oikein panostan, laitan molempia mutta tällaisessa arkimeikissä suosin vain yhden käyttöä kerrallaan. Lopuksi vielä huulirasvaa tai kevyttä nudea huulipunaa. Ja eikun menoks!

Miten te meikkaatte arkena?

SHARE:

3 comments

 1. Onhan tää meikki aivan ihana! :) Kuinka niin vähällä saakaan niin nättiä :)

  ReplyDelete
 2. Sä oot niin kaunis ♥
  Mulla on tällä hetkellä vielä niuksempi arkimeikki. Ihan vaan bb-voide kasvoille, kulmat ja ripsari. On sen verran päivettynyt iho alla, etten kamalasti ole jaksanut meikata :D

  ReplyDelete
 3. Mulla on tosi tylsä arkimeikki: huulikiiltoa huuliin ja menoksi! :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig