August 11, 2015

ARMCANDYVuosikaudet olen koristellut ranteeni koruin ja liittänyt kokonaisuuteen vielä kellonkin. Välillä taas koruröykkiötä paremmin toimii yksi kapea rannerengas yksinään. Korut tai niiden puuttuminen ovat tärkeä osa asun viimeistelyä. Itse kaipaan ranteeseen ja korviin edes jotain, jotta kokonaisuus tuntuisi huolitellulta. Useimmiten korun ja kellon värinä on hopea, vaikka kullallakin on oma paikkansa. Hopea sopii mielestäni paremmin melkein minkä kanssa tahansa, kulta taas vaatii lämpöä asun muilta sävyiltä. Tällä kertaa yhdistelin Daniel Wellingtonin kellooni tasapaksusti Hermèsin Hapi-rannekorun ja hopeisen ketjukorun, joskin omaa silmääni miellyttää enemmän eri kokojen yhdistely. 

Te saatte lukijoinani edelleen kaikista Daniel Wellingtonin tuotteista 15% alennusta. Muistakaaa vain ilmoittaa kassalla koodi GIRLYSTYLE. Alennuskoodi on voimassa 15. elokuuta saakka.

Tykkäättekö te iskeä isomman korusatsin kerralla vai onko kevyempi korutus enemmän mieleen?
SHARE:

2 comments

  1. tosi upee toi kello ♥ ! Daniel Wellingtonin kellot on kyllä parhaita :>

    ReplyDelete
  2. Olen tosi huono käyttämään koruja... Ainoat korut, joita käytän säännöllisesti, on poikaystävältä saadut korvikset. Muut korut vaihtelevat asun ja fiiliksen mukaan.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig