August 14, 2015

CHIA-PUURO


Koko kesän olen käyttänyt chian siemeniä puuron valmistuksessa. Tässäpä näpsäkkä ohje arkeen aamiaiseksi!

Laita illalla ruokalusikallinen chian siemeniä tarjoilukulhoon ja heitä hieman kanelia perään. Kaada 1,5 desilitraa mantelimaitoa siementen päälle ja sekoittele, jotta puurosta tulee tasainen. Laita kylmään yöksi ja nauti aamulla marjojen kera. Huom! Älä koskaan syö chian siemeniä liottamatta, muuten ne turpoavat vasta ruoansulatuselimistössä. Siemenet turpoavat seitsenkertaisiksi alkuperäiseen kokoonsa verrattuna. Täältä voi lukea Maikkarin listaamat 10 syytä chian siementen nautiskeluun!

1 comment:

  1. Nams! Sain vihdoin ostettua eilen chian siemeniä ja meinasin rueta etsiskelemään et mitäs niistä tekisin. Tämä tuli siis kuin tilauksesta, nyt siemenet kuppiin aamuksi :) Tänks!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...