August 4, 2015

NEUTROGENA PINK GRAPEFRUITNämä tuotteet ovat kiltisti odotelleet kaapin uumenissa jo useamman kuukauden, jotta ottaisin ne testattavakseni. En ole raaskinut avata näitä kauniita pinkkejä purtiloita, sillä edelliset kasvojenhoitotuotteet ovat olleet vielä käytössä. Nyt kesällä korkkasin vihdoin Neutrogenan Visibly Clear -sarjan Pink Grapefruit -kasvoputsarin ja -kuorintavoiteen, jotka soveltuvat herkälle ja kuivalle iholle. Oma ihoni on tosiaan molempia ja sen lisäksi leuan alue tykkää kerätä epäpuhtauksia, joille Daily Scrub -kuorintavoiteen mikrorakeet lupasivat antaa kyytiä syväpuhdistamalla tukkeutuneita ihohuokosia. Cream Wash taas puhdistaa ihoa hellästi ja hankaamatta, josta ainakin oma ihoni pitää. Kaikissa Pink Grapefruit -tuotteissa hyödynnetään patentoitua Microclear-teknologiaa, joka auttaa hävittämään epäpuhtauksia ja samalla ennaltaehkäisemään niiden uutta tulemista. 

Mainospuheet sikseen! Itse uskon yhteen ainesosaan näppylöiden ja mustapäiden karkoituksessa ja sen onkin todettu olevan toimivin ainesosa  prosessissa. Epäpuhtauksiin auttaa nimittäin tehokkaimmin salisyylihappo, jota Daily Scrub -kuorintavoide ja Cream wash -putsari sisältävät. Hienoa, hihkaisin, kun luin inci-listaa. Näistä kahdesta tuotteesta pidän enemmän Cream washista, sillä haluan kasvojenpuhdistukselta eritoten hellää tehoa ilman turhaa mekaanista hankausta. Kuorintavoiteessakaan ei moitetta ole mutta sitä käytän hieman harvemmin, noin kerran viikossa. Neutrogenan tuotteet ovat olleet suosikkejani jo monen monituista vuotta ja olen niistä aiemminkin kirjoitellut. Vaikka muuten kannatan ihonhoidossa luonnollista otetta, on näillä Visibly Clearin tuotteilla ihan oma paikkansa juuri epäpuhtauksien tehokkaassa karkoituksessa. 

(tuotteet saatu blogin kautta)

SHARE:

4 comments

 1. Näissä on kyllä ihana tuoksu :) En ole muuten testaillukkaan ko kerran kaverilla yökylässä ollessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Mieto ja hyvä tuoksu on aina plussaa :)

   Delete
 2. Mielestäni nuo inci-listat ovat jotenkin vaikeaselkoisia... Ainakin itselleni niissä on sellaisia tieteellisiä nimiä, joita en ymmärrä. Tiedätkö, onko olemassa jokin "suomennos" inci-listoista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen käyttänyt Rita Stiensin saksalaista inci-hakua, löytyy jos menet Pro Luonnonkosmetiikan sivuille, siellä on linkki. Suora linkki on niin pitkä, etten viitsi sitä laittaa tähän. Tuo palvelu on musta tosi hyvä, kaikki ainesosat ovat aina löytyneet sieltä ja ne on arvioitu hymynaamojen avulla, joten niiden kelpoisuuden näkee heti :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig