August 18, 2015

NOPEA LETTINUTTURA ARKEEN

Olen nopean toiminnan ihmisiä aamuisin enkä jää sutimaan hiuksiani tuntikausiksi. Aikaa kampauksen tekoon on maksimissaan kuusi minuuttia, joten nopea saa olla. Useimmiten jätän hiukset tikkusuoriksi auki, kääräisen ponnarille tai hulluttelen sotkunutturan päälaelle mutta koska tykkään pitää jakausta teen useimmin jonkin letittelyn tai pyörittelyn ohimolle ja sutaisen kutrit sotkunutturalle niskaan. Tässä on kampaus, jollaista useimmiten pidän, kun hiusten pesusta on aikaa jo pari päivää ja hiusten ilmavuus on jo mennyttä elämää ennen seuraavaa pesua. Pohjana kampaukselle voi käyttää kuivashampoota ja hiukset voi laittaa hieman kostutettuina päälakinutturalle edelliseksi yöksi. Näin liukkaaseenkin hiukseen tulee muotoiltavuutta ja kampaukseen kuohkeutta.

Tee reilu sivujakaus ja ota kaksi osiota hiuksia aivan kuin alkaisit tehdä ranskanlettia. Nosta kasvoja lähempi osa taaimmaisen yli ja siirrä samalla taaempi eteen, edelleen aivan kuin tekisit ranskista mutta vain kahdella osiolla. Lisää hiuksia joka kerta, kun siirrät osioita toistensa paikoille. Jatka niin kauan, kunnes letti ulottuu siihen kohtaan, johon haluat nutturasi laittaa. Nappaa sitten loputkin hiukset mukaan ja kieputa hiukset ponnarin avulla nutturaksi. Vedä vielä kevyesti lettiosiota löysemmäksi, jotta kampaus näyttää rennolta. Viimeistele lakalla.

Kampauksen tekemiseen ei mene kuin ehkä kaksi minuuttia, kun taas oikean ranskanletin tai hollantilaisen letin tekemiseen menisi varmaankin 10 minuuttia minun epämääräisellä sorminäppäryydelläni. Tämä aamujen pelastus taas on nopsa tehdä ja näyttää vähintään yhtä kivalta!

SHARE:

3 comments

  1. Tää on ollut mun luottokampaus jo vuosia. Saa tosi paljon kehuja ihmisiltä ja näyttää vaikeammalta kuin on. :)

    ReplyDelete
  2. Oiiihh!! Kiitos paljon vinkistä. Osaisinkohan mä tehdä :D Mä kun oikeasti teen aina ne samat kampaukset.

    ReplyDelete
  3. Vaikuttaa alkuun vaikealta mutta enkönän tämän vielä opi! Tosi hieno!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig