August 23, 2015

OUTFIT / NUDE


Bag / Clare V.
Blouse / Mango
Jeans / Vero Moda
Heels / Clarks
Bracelets / Marc by Marc Jacobs, GT

Kiitos kaikille hyvistä ja ajatuksia herättäneistä kommenteista edelliseen julkaisuuni! Minua hieman ujostutti julkaista mielipidekirjoitusta pitkästä aikaa mutta ihan turhaan. Ajattelin jatkossakin kirjoitella vaatteiden laadusta, hyvistä perusvaatteista, vaatteiden ja värien yhdistelystä ja muusta sen sellaisesta, sillä aihe on mielessäni todella usein ja siksi se on mukava tuoda tänne blogiinkin. 

Kesän perusvaatteita näkyykin tässä asussa, sillä normiarjessa tykkään laittaa yläosaksi kevyen puseron ja joko nämä valkoiset pillit tai sitten revityt farkut. Ne ovatkin olleet tässä kuussa eniten käytössä. Nämä valkoiset ovat kuitenkin niin kesäiset, että vievät pöksykategoriassa tällä erää voiton. Muuten tässä ollaan nyt lempiväriyhdistelmän äärellä, valkoinen ja nude vaan sopivat niin kivasti yhteen. Eiköhän tuo paita toimi hyvin mustienkin housujen ja bleiserin kanssa syssymmällä mutta tällä hetkellä käytän hihattomia toppimallisia puseroita aivan onnessani. 

Tykkäättekös vaaleista asukokonaisuuksista? Entä innostaako syyspukeutuminen jo vai vieläkö muutkin kiskovat kesähepeneitä innoissaan yllensä?

Ihanaa sunnuntaita, nautitaan tästä kauniista kesäpäivästä!

SHARE:

3 comments

 1. Kyllä iskee tuo asu kaiken muun kuin laukun osalta (en ole leokuosien ystävä...)! :)

  Pukeuden edelleen kesähepeneisiin, tänäänkin oli hellemekko ja varvassandaalit. :)

  ReplyDelete
 2. Loistava kirjoitus tuo edelleinen postaus, ja oikeita ajatuksia. Ihanaa kun eettisiä ajatuksia ja näkökulmia tuodaan esiin. Toivottavasti ja kenties tämä kulutushysteria boomi olisi jo ohitse ja pehmeämmät arvot nousisivat esille :)
  Mahtis postausajatus kertoa laadusta ja kaikki vinkit ja kokemukset laadukkaista ja oikeasti käyttöä ja pesua hyvin kestävistä vaatteista/merkeistä kuulen mielelläni ;)

  Anna M

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig