August 2, 2015

OUTFIT / SOFT BEIGE


Bag / YSL wallet on chain
Jeans / Vero Moda
Heels / Nine West
Knit / Mango

Pellava lienee materiaalina sellainen, että siitä joko pitää tai sitten siitä ei piittaa lainkaan. Yleisesti ottaen en ole pellavan ystävä sen rypistyvyyden vuoksi, vaikka muuten kiva ja monitoiminen materiaali onkin: viileä, hengittävä ja pehmeä ihoa vasten. Päätin antaa pellavaiselle neuleelle mahdollisuuden, kun sen bongasin Mangosta 8 euron hintaan. Ihastuin tähän beigeen oversize-malliseen pellavapuseroon ikihyviksi ja se on ollut tämän kesän pitkähihaissuosikkini. Tänäänkin minulla on se päälläni. Rypistymistä ehkäisevä tekijä on neuleen paino, joka vetää kivasti rypistyneitä kohtia suoriksi, kätevää! Noin muuten tämä asukokonaisuus on ollut monta kertaa menossa mukana, sillä pidän valtavasti valkoisen ja beigen yhdistelmästä. Jalassa ovat ihanaiset Nine Westin gladiaattorikorkkarini ja kainalossa Saint Laurentin musta laukkuni antamassa vähän särmää muuten vaaleaan asuun.

In English
Linen knit and white skinny jeans has been my go-to outfit for this summer. I paired those with Nine West heels. Nice shades of neutrals, don't you think?

SHARE:

8 comments

 1. On kyllä tyylikäs asu ! Tykkään erityisesti noista koroista, super makeet ja laukku on tietysti ihana <3

  Pellava on ihana materiaali mutta aina se ryppyisyys ei ole kivaa. Mulla on myös yksi pellavaneule ja se ei rypisty, koska tosiaan paino vetää sen suoraksi.

  Suloista sunnuntaita !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Sara <3 Tuo painon vaikutus pellavamatskun suhteen on kyllä hyvä homma. Joku kevyt pellavapaita olisikin sitten vähän haastavampi...

   Delete
 2. Tykkään tosi paljon sekä neuleesta että housuista! :)

  ReplyDelete
 3. Oi kun on kauniin tyylikäs kokonaisuus. Niin sulla on kyllä :)

  Pellava on vähän haastava väri, housuissa se on kyllä kiva.

  ReplyDelete
 4. Tää oli niin kiva asu, että piti mennä tilaamaan itsellekin tuo pellavaneule. Ihan putkeen ei kyllä mennyt tilaus, kun se on nyt matkalla vanhaan osoitteeseen, mutta ehkä saan sen vielä jotenkin käännettyä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei! Eiköhän se onnistu ja pidät neuleesta varmasti :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig