August 7, 2015

PERFECT RED


Olivia Palermon tavaramerkkikynnet ovat aina punaiset. Hän on sanonut, että muuten asu voi olla vaikka kuinka simppeli ja jopa tylsä väritykseltään mutta kynsien tulee olla näyttävän punaiset. Oma kesäkynsitrendini on tämä samainen räiskyvän punainen, jollaista jonkin tason tyyli-idolini Oliviakin suosii. Valinta sävyn suhteen oli helppo, nimittäin se kertakaikkisen täydellinen puna löytyi Lumenen geelilakkavalikoimista ja on nimeltään Ennen iltaa. Sävy on todella kirkas ja lopputulos on tosi kiiltävä, mikä sopii punaisen kanssa saumattomasti yhteen. Olen käyttänyt pelkästään tätä lakkaa melkein koko kesän ja syksyä kohti siirryttäessä sudin kynsiini toista mainiota geelilakkaa Puolukkasurvosta, joka on hieman tummempi sävyltään mutta yhä kauniin hehkuvan punainen. Nämä Lumenen geelilakat ovat yllättäneet aivan täysin ja ne ovat nousseet Essien rinnalle omassa kynsilakka rankingissäni.

In English
My nails of the summer have been red all along and my one and only super shiny red nail polish is from Lumene's Gel Effect collection. It's called Before the night.

SHARE:

4 comments

 1. Todella ihana sävy!
  Mukavaa perjantaita :)

  ReplyDelete
 2. Mulla on tällä hetkellä Essien lakkaa nimeltään "Jamaica Me Crazy". Sävy on hieman lilaan menevä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo täytyykin tsekata! Essien lakat ovat niin huippuja, oma kestosuosikkini koko valikoimasta on ihanainen mustanpunainen Wicked :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig