September 20, 2015

OUTFIT / OVER THE KNEE BOOTSKnit / Gina Tricot
Jeans / Vero Moda
Bag / Givenchy Antigona
Watch / Daniel Wellington
On my nails / Lumene Puolukkasurvos

Istuin viime viikolla metrossa ja olin menossa kasaamaan näyttelyosastoa. Olin syventynyt naputtelemaan työsähköpostia puhelimellani. Päälläni oli tilaisuuteen sopien vähän liiankin rento asu ja kasvoillani ehkä kiireestä ärtynyt ilme. Olipa siis melkoinen sattuma, että juuri silloin, toista kertaa koko blogini historian aikana lukijani tulee tervehtimään. Olin kohtaamisesta todella iloinen ja mielissäni mutta myöhemmin iski harmitus, miten tällaista sattuu juuri silloin, kun on epäedustavimmillaan. Oh well, sellaista elämä tuntuu olevan. Kuulin kuitenkin tyylikkäältä lukijaltani kiitosta siitä, että arkiset asut ovat kiinnostavinta blogissani ja niistä saa inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Oli kyllä todella kiva kuulla, sillä välillä melkein tuntuu, että asukuvia varten pitäisi arkiasuun lisätä jokin jippo, jotta siitä tulee kiinnostava. Kokeilin kuitenkin ottaa aivan tuikitavallisesta asusta kuvat ilman mitään kommervenkkejä, sillä yksinkertaisuudessa on oma viehätyksensä. Toimikoot jippona sitten nuo saappaat, jotka henkivät syksyä ja paksun pooloneuleen kanssa yhdistettynä ne muodostavat tämän syksyn univormuni. Musta ja harmaa rock on.

Ihanaa sunnuntaita! Tulettehan muutkin moikkaamaan rohkeasti, jos minut joskus bongaatte? Se olisi huippua :)
SHARE:

10 comments

 1. Kiitos samoin, kiva oli tavata! Ja epäedustavuudesta, ei aina tarvitse olla vimpan päälle laittautunut ollakseen kuitenkin tyylikäs. Pochette näytti kivalle harmaaseen yhdistettynä :) Näistä kuvista bongasin heti kynsilakan, pitää katsastaa itsekin tämä. T. Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti kommentistasi, Tiina! Ja joo, Eva on mun go-to-laukkuni, saakin luvan sopia kaikkien takkien kanssa, haha! Toinen ihana Lumenen lakka, vähän tätä Puolukkasurvosta kirkkaampi on Ennen iltaa, nämä ovat mun kaksi lakkasuosikkiani :)

   Delete
 2. En ehkä voisi itse kuvitella pitäväni noin pitkävartisia saappaita, mutta noilla säärillä niitä kyllä kelpaa esitellä! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Tuollaiset pitkävartiset saappaat vaativat kyllä muhkean yläosan tasoittamaan kokonaisuutta.

   Delete
 3. TYKKÄÄN TYKKÄÄN! täydellinen asu <3

  ReplyDelete
 4. Tosi ihana ja tyylikäs asukokonaisuus! Love it! :)
  t:Tiinuli

  ReplyDelete
 5. Ai että. Teitsi näyttää niiiiiiin hyvältä! Erittäin hyvännäköinen asu.

  ReplyDelete
 6. Uuuuu, tuollaiselle gasellikintulle sopii upeasti tuollaiset kengät! Mä en halua edes yrittää, möhköfantin megakoivet :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig