September 2, 2015

OUTFIT / SUMMER CITY


Blouse / Mango
Bag / Givenchy Antigona
Skirt / H&M
Watch / Michael Kors

Tässäpä asu, joka oli päällä todella kiva mutta jonka kuvaamisesta ei meinannut tulla yhtään mitään. Nauratti ajatuskin, miten turhamainen voi ihminen olla, kun kolmannessa paikassa oltiin kuvaamassa. Aurinkoi loimotti pilvettömältä taivaalta ja kuvat ylivalottuivat. Seuraavassa paikassa valoa ei taas ollut korkeiden talojen välissä. Lopulta tämä taidokas fotoshuutti suoritettiin pikapikaa kadunkulmassa kuvaajan ja kuvattavan kyllästyneisyydellä ryyditettynä ja lopputulos on kauniin keltaoranssi talon seinästä johtuen ja hiukset aivan sekaisin. Oh well... Asu oli kuitenkin yksi kesän kivoimmista, joten viis laadusta, pakko asu oli tänne laittaa. Yläosan Mangon pusero on vuodesta toiseen yhä kuin uusi, alaosan raidallinen (kyllä, se on vihreämusta, mitä nyt ei kuvasta erota kirveelläkään) hamonen on malliltaan juuri passeli kapeavyötäröiselle ja sandaalit kevensivät kokonaisuutta rennommaksi. Aion pukeutua piakkoin samaiseen asuun, mitä nyt mustat sukkikset, nilkkurit ja pitkähihainen paita tuovat sen syksyyn sopivaksi.

SHARE:

13 comments

 1. Toi laukku <3! Tartteisin jossai vaiheessa mustan simppelin laukun ja toi vois olla yks vaihtoehto,tosi klassisen näkönen :) mitä oot tykänny tuosta? Onko nahka millasta? Kestääkö vettä jos suojaa jollain aineella? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen tykännyt todella paljon! Laukku on ollut käytössä reilun vuoden ja viime aikoina se on alkanut tuntua pehmeältä ja notkealta alun jäykkistelyn jälkeen. Pintaan on tullut muutamia naarmuja mutta ne eivät erotu ollenkaan, mikä on loistolaadun merkki selvästi. Nahka, ihana vetskari ja laukun malli saavat mut ihastumaan laukkuun aina uudestaan. En voi kuin suositella, sen verran paljon siitä pidän :) Olen suojannut Wolyn Waterstopilla, jolla suojaan ihan kaikki laukkuni ja kenkäni. Pintaan ei ole tullut mitään jälkiä vesi- tai lumisateesta.

   Delete
  2. Kiitos vastauksesta :). Musta haavebägi listalle pitää ehottomasti ottaa tuo vaihtoehdoksi :)

   Delete
 2. Onpas ihana asu! :) En yleensä kauheasti välitä mekoista, mutta tuossa on jotain kivaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykästyin tässä noihin laskoksiin, joita on sekä puserossa että hamosessa :)

   Delete
 3. Viikonlopun menovinkki: https://www.facebook.com/events/164093543922398/
  Sinne suomalaista designia hypistelemään. :)

  Nätti asu! Sä löydät Mangosta aina noita tosi kivoja paitoja. Haikailen niiden perään joka kerta, kun sun kuvissa sellainen on. Aivan ihania! Mutta tietty silloin harvoin kun itse pääsen Mangoon, niin eihän sieltä mitään löydy. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Nämä kolme Mangon hihatonta toppia ovat mun ns. luottovaatelistalla. Mangosta tekee kuitenkin melko harvoin löytöjä ja hyvä niin :D Toivottavasti sullakin tärppää joskus!

   Delete
 4. Hih, ei se aina helppoa ole! :D Ei näissä kuvissa ainakaan mitään vikaa ole, kiva asu. Ja apua miten äkkiä syksy tuli, viime viikolla olisi vielä tuossa asussa tarjennut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Joo, ihan puskista hyökkäsi uusi vuodenaika mutta äkkiäkös tähänkin tottuu!

   Delete
 5. Siis miten ihana asu! Voi kun mäki haluisin pitää tuollaisia hamosia, mutta kun ne ei vaan sovi. Mut sulle nyt sopii kaikki mitä päälles laitat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hameet ovat vähän konstikkaita, pitää vaan löytää ja käyttää sitä, mikä sopii omaan roppaan parhaiten :) Mä tykkäisin midihameista mutta se pituus on ehdoton ei mulle, sama sellaiset ihan peruskynähameet eivät vain skulaa.

   Delete
 6. Superihana asu!! Tosi kaunis! Multa löytyy sama laukku (tosin sillä sileämmällä nahalla) enkä ole suojannut millään... kiitos siis vinkistä (ylimpään kommenttiin), ehkäpä uskaltaudun myös käsittelemään sen samaisella aineella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 en ole ollenkaan varma siitä sileän nahan käsittelystä eli tietoa sen suojaamisesta kannattaa etsiä esim. Purse Forumilta. Ettei ihanalle laukullesi vain käy mitään! Se sileä on kuitenkin melko erilainen kuin tuo röpelöinen goat skin.

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig