September 11, 2015

WHAT'S IN MY BAG / YSLEn tykkää raahata mukanani suurta joukkiota tavaraa. Haluan vain olennaisen ja senkin karsitusti. Olen luopunut isokokoisesta lompakosta jo aikoja sitten, sitten peruin kaikki random-klubi-etu-jäsenyys-töttöröö-kortit ja -jäsenyydet ja siten lompakon sisältö pieneni muutamaan korttiin. Pikkuinen Pradani on palvellut maineikkaasti jo vuoden ja siellä on tilaa niin korteille kuin käteisellekin juuri sen verran kuin tarvitsen. Suosittelen lämpimästi tekemään saman tepposen kaiken mainossälän suhteen, jos turha mainosposti (niin paperi- kuin sähköversiotkin) ärsyttävät. Ulko-oveenkin tuli ei mainoksia -lappu, joka on ollut aivan älyttömän hyvä veto. Samaan syssyyn otin yhteyttä kaikkiin paikkoihin, joista tuli vielä paperimainoksia nimellä ja kielsin ihan kaiken. Napsaisin ties mitkä sukkaklubikortit kahtia ja siitä asti olen kieltäytynyt ihan kaikista kaupan kassalla tarjotuista tilpehööriklubeista sekä poistunut uutiskirjeiden ja muiden sähköpostimainosten postituslistoilta. Huspois. Tulipa tilitys.
Lompakon tai laukkuun sopiviin korttislotteihin sujautettujen korttien lisäksi mukana kulkevat tietysti puhelimet, oma Sonyni sekä karvalakkimallinen duunipuhelin, bussilippu ja avaimet, jotka eivät esiinny kuvissa. Vielä huulirasva ja -kiilto sekä parit hiusklipsit on pidettävä aina käden ulottuvilla. Tässä oikeastaan hyvin arkinen setti perustavaroita, jotka kulkevat aina mukana. Vaihdan isompaan laukkuun, jos tiedossa on kovasti siirtymistä palaverista toiseen ja tarvitsen mukaani tabletin tai jos töiden jälkeen on menoa, jolloin varaan hieman suuremman meikkiarsenaalin sekä hiusharjan mukaani.
Mitä te kuljetatte aina mukana? Oletteko enemmän pikkulaukkuihmisiä vai kulkeeko olalla aina isompi veska?
SHARE:

3 comments

 1. Mä oon pitkään haaveillut YSL:n laukusta, ne on niin tyylikkäitä! Heti kun shoppailulakko päättyy ni ehkä hankin sellaisen!

  Ja toi on hyvä et mukana on vaan tärkeimmät. Itselläni toimii ihan sama linja :)

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Mulla on käytössä keskikokoinen veska. :D Joskus harvoin, kun töitä on, kuljen ison veskan kanssa...

  ReplyDelete
 3. Dodih, nyt sain tästä inspiksen toteuttaa viimein sama postaus, joka on muhinut luonnoksissa ehkä öö vuoden... :D :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig