October 23, 2015

6 TUOTTEEN JUHLAMEIKKIReissaan jonkin verran työn ja vapaa-aikani puolesta ja tykkään aina pakata mukaan vain välttämättömimmät tavarat, sillä pakkaaminen ja purkaminen on työlästä ja pidän siitä, että tiedän hyvissä ajoin ihan tasan tarkkaan, mitä otan mukaani. Kosmetiikan suhteen vähemmän on yleensä enemmän ja isot purtilot vievät tilaa melko tavalla. Siispä pakkaan vain pienen meikkiarsenaalin mukaani ja sen on syytä palvella niin päivä- kuin iltatilaisuuksissakin. Nyt syksyllä tämä kuuden kaverin kokoonpano on ollut käytössä sekä matkoilla että kotonakin. Ne ovat kaikki kestäviä, kuivalle ja herkälle iholle sopivia ja päivä- sekä iltameikkiin soveltuvia.
Pohjana käytän Lumenen Bluria, joka on ollut käytössä jo puolen vuoden ajan. Koostumus on ihanan kermainen ja se levittyy kauniisti sormin, siveltimellä ja meikkisienellä. Näistä käytän matkoilla sivellintä tai jos oikein haluan säästää tilaa, sormilla. Blur ei vaadi puuteria ainakaan kuivan ihon kohdalla, joten puuterit jätän aina kotikäyttöön. Poskille laitan Laveran poskipunaa, jota käytän oikeastaan ihan joka päivä. Sävy on todella kaunis ja luonnollinen, sopii vaalealle iholle hyvin ja tuo pakkaspäivähehkua koko kasvoille. Kulmakarvoille näytän holy grail -kulmatuotettani eli Macin automaattikynää. Silmämeikin teen Lumenen Blueberry New Neutrals -sarjan Syystaivas-duon hieman luumuun taittavilla kylmillä ruskeilla sävyillä. Vaaleaa laitan luomen sisänurkkiin ja liikkuvalle luomelle, tummaa luomien ulkonurkkiin ja häivyttelen kohti keskiosaa. Lisään vielä alaluomelle tummempaa sävyä. Ripsivärinä on useimmiten Max Factorin Masterpiece Max, joka on ollut suosikkiripsarini jo monen monta vuotta mutta olen ollut huomaavinani, että koostumus on kuitenkin hieman muuttunut aiemmin tänä vuonna uudistuneen purtilon myötä. Höh. Hyvin se toimii edelleen, mutta lopputulos ei ole niin huikea kuin ennen. Ostin kuitenkin jo toisen kehutun ripsarin, jolta odotan paljon. Kerron siitä lisää sitten, kun olen päässyt kunnolla sen käyttöön kiinni.
Lopuksi viimeistelen meikin punaisilla huulilla. Lumenelta tuli syksyksi monta uutta punaa, joista oma suosikkini on tämä kuvissa näkyvä Kuulaus, hieman kylmänhohtoinen täyteläinen ja raikas syvänpunainen. Siinäpä se syksyisen simppeli meikkilook yksinkertaisuudessaan! En ole mikään pro mutta sitäkin innokkaampi meikkailija, joten suuria kikkailuja en osaa mutta perusjutut pitää olla kunnossa aina eli kaunis pohja ja hehkuva iho ovat kaiken a ja o!
Ihanaa viikonloppua!
Lumenen luomiväri ja huulipuna saatu blogin kautta
SHARE:

4 comments

 1. Kuusi tuotetta taitaa olla mullakin käytössä juhlameikissä – ellei vähemmänkin. :)

  ReplyDelete
 2. Haha, mä tässä nopeesti laskin, että jos teen vimpan päälle juhlameikin, tulee siihen ihan helposti sellaiset 20 tuotetta vähintään messiin... :D Tykkään hifistellä ja tehdä pitkän kaavan mukaan. Jokaiseen hommaan on oma tuote, ja niistä on ajan kuluessa muodostunut saumattomasti toimiva setti, joka ei kyllä petä koskaan. :) Ens la nähdään! (?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama homma, kyllä niitä tuotteita kertyy, jos kotona tekee. Kaikki ihanat pohjustustuotteet, viimeistesuihke ja korostus-varjostussetti ovat ihan suosikkijuttujani mutta reissuun otan aina vain sellaisia tuotteita, joilla pärjää ja jotka eivät mene helposti rikki, jos ollenkaan. Vahvalla huulimeikillä saa jo niin kivasti ryhtiä kokonaisuuteen. Tosi kiva nähdä pitkästä aikaa :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig