October 28, 2015

GEELILAKKAUS


 
Kirjoittelin pari viikkoa sitten, kuinka tärkeänä pidän siistejä käsiä ja kynsiä. Ne ovat koko ajan näkösällä, niihin kiinnittää helposti huomion ja ainakin itse tulen vilkaisseeksi käsiäni tämän tästä työpäivän mittaan tietokonetta naputellessa. Olen käyttänyt rakennekynsiä aikoinani useamman vuoden ja niissä oli oma etunsa: kynnet pysyivät siisteinä, olivat huolettomat ja huolitellut. En kuitenkaan ole enää mikään rakennekynsien ystävä, sillä ne ovat yleensä jopa liian näyttävät ja keinotekoisen näköiset. Kuitenkin pitkä kesto ja mainio ulkoasu miellyttivät, joten ratkaisuna oli testata kestogeelilakkausta. Geelilakkaus ei ole rakennekynsimäinen, vaan ohut mutta erittäin kestävä lakkaus, joka suojaa kynttä ja antaa sille sileän pinnan. Niinpä marssin Kauneushoitola Ivy Beautyyn, jossa Sanna lupasi tehdä minulle kauniit ja kestävät sekä tyyliini sopivat kynnet.
  
Toimenpide oli nopea ja miellyttävä, taisin istua aloillani reilusti alle tunnin! Ensin kynnet viilattiin ja karhennettiin, sitten kynsi sai pintaansa pohjustuslakan, joka sai käydä UV-uunissa. Sen jälkeen valittiin haluttu väri lukuisista eri vaihtoehdoista. Tällä kertaa päädyin pikimustaan, sillä pidän eniten tummista kynsistä varsinkin tähän aikaan vuodesta. Joulun kieppeillä kirkkaan punainen voisi olla upea ja neutraalimpia sävyjäkin on tarjolla, muun muassa valloittavan raikas nude, joka toimii peruslakkauksena missä vain, milloin vain.
 
Geelilakkaa laitetaan 2-3 kerrosta riippuen siitä, kuinka syvän sävyn haluaa. Minulle taidettiin laittaa tällä kertaa 4 kerrosta. Kynsiä lakattiin aina kaksi kerralla, minkä jälkeen ne laitettiin hetkeksi uuniin ja sillä aikaa geeliä levitettiin toisen käden kynsiin. Lakkaaminen siis kävi todella nopeasti, sillä uuni on tehokas ja se kovettaa geelin jo puolessa minuutissa!

 
Lopputulos on kiiltävä, tasainen ja todella kaunis. Kynsien laitosta on kulunut nyt vajaa viikko enkä voi lakata ihastelemasta huoliteltuja kätösiäni. Lakkaus kestää noin 3-4 viikkoa kynnen kasvuvauhdista riippuen eli todella pitkään. Sen ei pitäisi lohjeta ja joustavuutensa ansiosta se pysyy kynnessä erittäin tehokkaasti. Geelilakkauksia voi tehdä myös varpaiden kynsiin. Geelin päälle voi lakata kynsilakalla, jos vaikka haluaa lisäksi itse taiteilla vaikkapa säihkyvällä glitter-lakalla, joskin sellainenkin vaihtoehto Ivy Beautyn geelilakoissa oli. Myös ranskalainen lakkaus sekä värilliset kärjet ovat mahdollisia. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan geelilakkausta, jos kynsilakka tuntuu normaalisti lohkeilevan nopeasti tai jos vain haluaa kokeilla pitkäkestoisempaa ratkaisua.
 Kauneushoitola Ivy Beauty
Kangasalantie 2
00550 Helsinki
Puh. 0400-305557
www.ivybeauty.fi

Yhteistyössä Kauneuhoitola Ivy Beauty
SHARE:

2 comments

  1. No onhan nuo todella kauniit.

    ReplyDelete
  2. Geelilakkaus on niin kätsä! Mä teen ne itse, kestää hyvänä n. 2 viikkoa, vaikka arki on kynsille(kin) super kuluttavaa. :D Mulla kasvaa niin nopsaan kynnet, että jo reilun viikon päästä tummassa geelissä on ruma kasvuraja, joten 3-4 viikkoa olis mulle jo ihan painajainen samoilla kynsillä. :) Mut toisaalta niitä voi paikata halutessaan normaalillakin lakalla!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig