October 20, 2015

LATELY


Iloista tiistaita! Poimin muutaman viimeaikaisen kuvan Instagramin puolelta. Jos et vielä seuraa minua Instassa, tee se nyt! Minut löytää tunnarilla girlystyleblog. Viime aikoina on ollut kyllä kaikenlaista mielen päällä, huhhuh. Tuntuu, että olen haukannut liian suuren palan kerralla, kun samaan aikaan on rutkasti tekemistä. Opintojen suhteen on lievää paniikkia ilmassa, kun kysymysmerkit täyttävät pään nukkuessakin. Alku on toki vaikeinta aina mutta nyt pitäisi jo hahmottaa koko tutkinnon suorittaminen ja laatia pitävä suunnitelma. Hommaa vaikeuttaa juuri tämä vasta alkanut opintie, sillä kokonaisuus ei tässä vaiheessa tosiaan ole mikään kristallinkirkas. No, askel kerrallaan, sanon aina itselleni, kun ahdistus hiipii puseroon.
 
Tuollaisina hetkinä tunnen itseni riittämättömäksi muissakin asioissa. Olen aikamoinen piiskuri itseäni kohtaan enkä salli epäonnistumisia. Väkisinkin niitä tulee ja niissäpä onkin hauska velloa. Tämä on tuttu tunne jo aikaisempien opiskeluaikojen ajalta mutta silloin oli paljon helpompi segmentoida elämää. Oli opinnot, oli työt, oli vapaa-aika melko selkeästi erillään. Nyt kaikki tuntuvat menevän iloisesti sekaisin ja kakkuun lisätään vielä aikaa vaativa blogi sekä keskittymistä vaativa luovan kirjoittamisen kurssi. On jotenkin hassua, miten tällainen pieni blogiharrastus vie kuitenkin monia tunteja viikossa ja on ajatuksissa hyvin usein ja senkin suhteen haluan kokea onnistumista. Välillä toivoisin, että voisin hiljentää tahtia mutta aina kun sen teen, toivon lisää äksöniä. Tyypillistä. Aina pitää olla projekteja käynnissä, muuten en tunne eläväni.

Haluaisitteko te toivoa jotakin postausaiheita? Olisi ihanaa kuulla, millaista sisältöä kaipaisitte tai mistä erityisesti pidätte? Teen blogia sellaiseksi, jota itse lukisin ulkopuolisena, joten mikä olisikaan sen mukavampaa kuin päästä vaikuttamaan sisältöön.
 
Kaunista päivää kaikille!
SHARE:

9 comments

 1. Hei, henk.koht tykkään blogista ihan nykyisellään, asukuvat ja kaikenlaiset vinkit on mielenkiintoisia, esim. hyvänä esimerkkinä katsoin vuoden takaista postausta Acne Canadan väri erosta todellisuuden ja kuvan välillä. :) Olenkin monesti ihmetellyt, miten monen ei ammattibloggaajan aika ja voimat riittää kaiken muun ohella bloggaamiseen, koska voin uskoa, että aikaa se todellakin kaikkinensa vie. Toivottavasti sinulla kuitenkin paukut riittää tulevaisuudessakin blogin pitämiseenkin, sillä tätä on todella kiva lukea ja inspiroitua! Mukavaa syksyn jatkoa! -Kami-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Kami, ja paljon kiitoksia kommentistasi! Joo, Canadan väriero on hyvä esimerkki sellaisesta asiasisällöstä, josta itsekin pitäisi lukijana. Siis jos aihe olisi juuri sellainen, joka olisi jollain tavalla ajankohtainen omassa elämässä. Kaikki vinkit ja muut tuntuvat olevan tervetullutta etenkin ostopäätöksiä tehdessä.

   Aika on tosiaan kortilla mutta onneksi hyvä suunnittelu auttaa oman ajankäytön hallinnassa. Olenkin kova pitämään to do -listoja vähän asiasta kuin asiasta ja blogillekin on tietysti omansa. Sieltä on kiireen keskellä suhteellisen helppo poimia jokin mahdollisuuksien mukaan toteutettava aihio.

   Kiitos vielä kivoista sanoistasi! Kyllä varmasti riittää, saan kuitenkin bloggaamisesta niin paljon itsellenikin. Ihanaa syksyä!

   Delete
 2. Voisitko tehdä jossain välissä postauksen pikkujouluasuista, ne kun alkavat taas olla ajankohtaisia? :)

  ReplyDelete
 3. Laukkukokoelman esittely, sekä huivien kiinnostaa! Myös jos sinulla on jonkinlainen tulevien hankintojen lista, itse ainakin olen pitänyt sellaista jo monta vuotta. Tulee suunnitelmallisempia ostoksia. Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivoja ideoita, kiitos Tiina! Laukkukokoelma on kyllä melko pieni mutta eipä se varmaan haittane :)

   Delete
 4. Hyviä ideoita on tullut. Pikkujoulut ja kaikenlaiset pippalot lähestyvät ja asuideoita kaivataan sekä myös ajatuksia, mitä pikkujouluissa voisi tarjota. :) Jonkinlaista cocktailnaposteltavia idiksiä hakusessa siis.
  Ja rakkaus huiveihin on minullakin, laitahan huivit kokoon ja liitä tiedot hankintapaikoista. Tämä vaatekaapin kulmakivistä kertominen on ollut ihan lemppareitani. Jatka siis samaan tyyliin! Kivaa viikkoa! Terv. Mariluu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti mukavasta kommentistasi ja palautteestasi, Mariluu! Kirjoitin kaikki ehdotuksesi ylös, tosi kivoja ideoita! Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Delete
 5. Apua, olen ollut niin syvällä omassa aikakapeikossani että olen kokonaan missannut tiedon sun uusista opinnoista. Onnea uusille tuulille :)! Ja sittenhän me ollaan vähän samassa tilanteessa :) Tosin itse olen taas ihan täysipäiväinen opiskelija; en ihan osannut tulkita sun rivien välejä niin hyvin että teetkö työn ohella vai kokopäiväisesti.
  Edelleen täällä siis ollaan ja yhä lemppareitani erilaiset asupostaukset ja tuotevinkitkin aina tervetulleita, samoin kuin haavelistat ja asusuunnitelmat :)

  P.S. Sun ig -tili on niin kaunis että ei voi kuin ihailla :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig