October 11, 2015

OUTFIT / BIKER


Bag / Givenchy
Shirt / Object
Jeans / Zara
Booties / Wonders
Watch / Michael Kors

Tämä viikko on ollut aivan omanlaisensa tiukkoine aikatauluineen ja pitkine päivineen. Erikoista tässä viikossa on kuitenkin paluuni koulunpenkille. Kyllä! Havahduin jokin aika sitten ajatukseen siitä, että valmistumisestani on kulunut jo yli neljä vuotta. Koko sen ajan olen kaivannut enenevissä määrin opiskelua. Siihen liittyi niin paljon kaikkea hyvää, kannustavaa ja uutta, että on ollut aika ajoin hyvin haikea olo Helsingin yliopiston päärakennuksen ohi kävellessä tai siellä käydessä. Siellä minä kulutin vanhoja puupenkkejä melkein kuusi vuotta, välillä onnistuen, välillä epäonnistuen, kuitenkin jokaisesta kokemuksesta enemmän potkua saaden. Oli hullua huomata, mihin kaikkeen pystyy, kunhan vaan niin päättää ja siten minä opintoni suoritin: haastamalla itseni kerta toisensa jälkeen, kunnes maisterin paperit olivat kourassa. Ja nautin melkein joka hetkestä.

Päätin haastaa itseni jälleen ja tällä kertaa opiskelen jotain aivan uutta, joka kuitenkin tukee jo olemassa olevaa tutkintoani sopivissa määrin ja josta minulla on työkokemusta. Aikaa ja energiaa uuden kaupallisen tutkinnon suorittaminen vaatii mutta olen odottanut tätä niin kauan, että koen olevani valmis siihen. Töitä teen entiseen malliin, joten vapaa-aikani tulee kulumaan tehokkaasti opiskellessa. Pitäkäähän minulle peukut pystyssä!

SHARE:

6 comments

 1. Tsemppiä opintoihin! Mitä tarkalleen lähdit nyt opiskelemaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Sanotaan nyt ympäripyöreästi viestintää :)

   Delete
 2. Mielestäni aikuisena on paljon kivempi opiskella. Itse valmistuin kesäkuussa terveydenhuollon sihteeriksi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se on, omat opinnot yliopistossa alkoivat 21-vuotiaana, jolloin taisin olla sopivan kypsä ottamaan vastaan tietoa tarvittavalla tavalla. Ja homma kävi koko ajan mielekkäämmäksi aikaa ja ikää myöten. Oli se ihanaa :)

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos kovasti, Iida! Tämä oli omiakin suosikkejani tältä syksyltä :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig