October 4, 2015

OUTFIT / COZY IN BLACKScarf / Mosaic
Bag / Saint Laurent
Knit / Zara
Jeans / Zara
Hoops / Glitter
On my nails / Essie Wicked

Monokromaattisuus on selvästi tänä syksynä kovassa huudossa. Muotikuvat ovat pullollaan jopa aivan yksivärisiä asuja ja hyvältähän ne näyttävät. Mustan ja harmaan yhdistelmä on ehkä se chicein ja samalla klassisin. Monokromaattisuus on niin helppo konsti näyttää viimeistellyltä, vaikka asu olisi ihan perussettiä. Tämä kuvissa oleva asu olikin juuri sitä, perussettiä, lisänä muhkea Mosaicin huivi. Taannoisella Tallinnan pressimatkalla tutustuimme virolaisiin merkkeihin ja Mosaic oli yksi niistä. 

Tiedän, etteivät monet ymmärrä isojen huivien päälle tippaakaan mutta minä pidän muhkeita huiveja yhtenä jättikokoisena kulmakivenä pukeutumisessani, olkoonkin sitten koomisen tai viluisen näköistä. Niillä saa paljon vaihtelevuutta asuihin ja olenpa jopa käyttänyt kauluksesta huonohkosti istuvaa neuletta kymmeniä kertoja huivin kanssa ja ne ovat yhdessä todella kivat. Huivilla saa kivasti peitettyä tuollaiset viat, jos yläosa vain muuten on kunnossa. Tämä huivi tosin on ihan oikeasti ulkohuivi mutta tuona päivänä oli sen verran lämmin, ettei takkia tarvinnut - kiitos autolla paikasta toiseen siirtymisen -, huivi sen sijaan lämmitti tarpeeksi.

Syyskuu vaihtui lokakuuksi kuin huomaamatta ja päätin pitää loppuvuoden pienoista ostolakkoa vaatteiden suhteen. Tuntuu siltä, että kaappi on täynnä niin kivoja vaatteita, että olisi tyhmää edes haaveilla uusista tällä hetkellä. Tämäkin asu on sellainen, jonka kaikki osat ovat monikäyttöisiä ja ennen kaikkea mukavia päällä. Vastaavia settejä löytyy useita. Viikolla kirjoitin julkaisun vaatteiden arvostamisesta ja tässä kohtaa koen järkeväksi panostaa juuri siihen. Mukaan saa liittyä, jos jollain on samanlaiset fiilikset!

Ihanaa sunnuntaita!
SHARE:

8 comments

 1. Ihanan lämpimän näkoinen setti! <3 Hyvää sunnuntaita Anna!

  ReplyDelete
 2. Ihana asu! Perusjuttuja yhdistelemällä saa kyllä niin hyvännäköisiä kokonaisuuksia aikaan ja tuo huivi kyllä kruunaa kaiken, sä näyttää ihan täydellisen pehmeältä ja muhkealta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä :) Kyllä perusjutut riittää, kun niitä voi yhdistellä loputtomiin. Ja lisäksi ne erikoisuudet ovat aina jääneet tyhjän pantiksi kaappiin :/

   Delete
 3. Replies
  1. Ne ovat Dinskosta :) Ihan huippukivat jalassa!

   Delete
 4. Siis tuo huivihan on tässä asussa juuri se juttu! :D Ihana!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig