October 25, 2015

OUTFIT / VESTVest / Vila
Turtle neck / Vila
Jeans / Zara
Bag / Givenchy
Booties / Wonders
Sunnies / Max & Co.
On my nails / Lumene Tummaa viiniä
On my lips / Lumene Kuulaus

On hauskaa kaivella välillä naftaliinista monen vuoden takaisia vaatteita ja asuja. Muistan tämän poolo-liiviyhdistelmän vuodelta 2011 syksyltä. Pidin liiviä paljon, välillä juuri tämän poolon kanssa (joka päällä olin myös työhaastattelussa, oi muistoja!) ja välillä ilmavan valkoisen puseron kanssa. Hiukset olivat silloin lyhyet sekä vaaleat ja blogi vielä ajatustasolla. Aikaa ei ole kulunut noista ajoista mitenkään paljon mutta voi pojat, miten elämä on erilaista kuin silloin. Tyyli on kyllä muuttunut mutta kuinkas ollakaan, kun tämä karvaliivi tekee joka syksy come backin ja poolo on kuin uusi ja aina vain siitä pidän.
 
Tällainen tekoturkisliivi jakaa mielipiteet aina kahtia ja itsekin suhtaudun siihen vähän humoristisesti. Tykkään siitä mutta onhan se vähän hassu vaate. Eipä pukeutumisen niin vakavaa tarvitse toisaalta ollakaan ja mustan kanssa yhdistettynä se on tarpeeksi hillitty. Jotenkin se kuuluu syksyyn vuosi toisensa jälkeen.
 
Ihanaa sunnuntaita ystäväiset!
SHARE:

9 comments

 1. Haha! Hauska juttu, määkin just pukeuduin tekoturkisliiviin. Se tosiaan jakaa mielipiteen. Välillä haluan hävittää sen, eilen taas halusin ehdottomasti pukeutua siihen :D

  ReplyDelete
 2. Mun mielestä tällaiset karvaliivit näyttää kyllä hyvältä! Riippuu toki tietysti ihan siitäkin mihin sen yhdistää :) Omaa ei olekaan tullut vielä tänä syksynä käytettyä, täytyy varmaan kaivaa se taas esiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti pitää kaivaa esille! Se on kyllä niin syksyinen vaate :)

   Delete
 3. IHANA asu nättimys ! Tykästyin kovasti tohon liiviin <3

  ReplyDelete
 4. Hyvältä näyttää! Ja noi sun jalat, olen kalpeana kateudesta. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi hassu, ei niistä saa kateellinen olla! Kiitos kehuista <3

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig