November 27, 2015

HOME DETAILS


Koti on kyllä kiva paikka, vai mitä? Sisustus on pysynyt koko tässä kodissa asutun ajan melkolailla samana ja lupasin itselleni, että saan uusia muutamia juttuja ennen muuttoa ensi vuonna valmistuvaan seuraavaan kotiimme. Yksi nniistä uudistusta kaipaavista kohteista on sohvapöytämme, joka on oikein kiva mutta pinta on useammasta kohdasta kulunut ja tällaista Ikean lastulevyhässäkkää lienee hieman vaikea hioa ja maalata. Pöytäsetti on ollut meillä monen monta vuotta, olisiko peräti kuusi ja olen aina pitänyt siitä todella paljon. Olemme katselleen uutta ja samalla pitkäikäisempää jo pitkän aikaa mutta melkoisen huonot valikoimat tuntuu olevan ihan kaikkialla. Hayn Tray olisi ihan huippu, sillä muoto olisi nykyistä vastaava ja kestävä se ainakin vaikuttaisi olevan. Epäilyttää vain terävät kulmat sekä nurkkien pölyyntyminen, sillä minulle yksi tärkeimmistä sisustusteeseistä on helppohoitoisuus. Mikään ei ole niin ärsyttävää siivouspuuhissa kuin pienten kulmien ja nurkkien putsaus pölystä. Yök. 

Osaisitteko ihanat lukijat suositella jotain pöytää? Se voisi olla muodoltaa neliön lisäksi myös pyöreä tai suorakulmainen mutta ei kovin suuri, maksimissaan 60x100cm. Tiedän, että lukijoiden joukossa on osaavia sisustajia, joten arvostan valtavasti vinkkejä!

Näissä tunnelmissa toivotan oikeinn ihanaa viikonloppua kaikille!

SHARE:

10 comments

 1. Heippa ja mukavaa perjantaita! <3 Mulla on Hay ja voin suositella sitä. Laiskana siivoojana pelkäsin myös sitä, kuinka hankala tuo pöytä on putsata mutta helppo on sutaista puhtaaksi eikä nurkkiin jää mitään kun mikrokuituliinalla vähän pyöräyttää. :) T. Mariluu

  ReplyDelete
 2. Jos pölyjen pyyhkiminen ei haittaa, Sotkassa on myynnissä kivoja lasisia sohvapöytiä. Niitä saa ainakin mustana ja valkoisena.

  ReplyDelete
 3. Nice photos :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  ReplyDelete
 4. Moikka! Kenen kirjoittama kirja on tuo fashion kantinen musta kirjanen? :) Paljon kiitoksia vastauksestasi etukäteen ja ihanaa joulun odotusta sinulle :)!
  t. Susa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Charlotte Seelingin. Kirja on todella kaunis ja täynnä kivaa luettavaa :) Tunnelmallista talvea sinullekin!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig